Antena 3 CNN Actualitate Campioană la volei cu doar 5 degete la ambele mâini: "Deși am numai cinci degete, nu mi-e greu să fac nimic. Fac absolut orice”

Campioană la volei cu doar 5 degete la ambele mâini: "Deși am numai cinci degete, nu mi-e greu să fac nimic. Fac absolut orice”

Echipa feminină de volei CS Medgidia, din Divizia A1, are o sportivă cu o poveste de viață impresionantă. Mihaela Jeremic (fostă Ozun) s-a născut cu numai cinci degete la ambele mâini (trei la stânga, două la dreapta). Ea consideră că cele 5 degete sunt, de fapt, un avantaj care au ajutat-o să îşi depăsească limitele.

Campioană la volei cu doar 5 degete la ambele mâini: "Deși am numai cinci degete, nu mi-e greu să fac nimic. Fac absolut orice”
Sursa foto: www.iqool.ro
de Claudia Popovici    |    08 Dec 2020   •   22:15

Mihaela Jeremic s-a născut în Constanţa cu numai cinci degete la ambele mâini (trei la stânga, două la dreapta). Alături de familie, care a susţinut-o necondiţionat, Mihaela a învăţat să trăiască fără complexe, ca om, ba mai mult, să facă și sport de performanță.

Ea joacă volei de la vârsta opt ani. În lumea acestui sport e cunoscută de mult avănd un palmares bogat în Divizia A1.

Mihaela spune că toata puterea ei stă în cele cinci degete, iar părinţii au susţinut-o din prima clipă să îşi urmeze visele

"Ei nu mi-au spus niciodată ca nu aș putea face față sau lucruri de genul asta. Antrenorii au avut încredere, au spus DA, iar acela a fost primul DA care avea să-mi aducă o carieră frumoasă”, a spus Mihaela într-un interviu acordat site-ului iqool.ro

Mihaela se acceptă aşa cum este şi consideră că cele 5 degete sunt un avantaj care au motivat-o să îşi depăşească limitele.

"M-am născut așa cu 5, iar acest număr mi-a fost putere nu numai în viața de zi cu zi, ci și în carieră. Sunt sportivă, sunt voleibalistă, iar faptul că m-am născut cu un handicap nu m-a făcut să mă opresc din dorință, luptă și încredere.

Mereu am crezut că dacă nu aș fi avut cinci degete, nu aș fi fost atât de ambițioasă, atât de puternică, atât de norocoasă!

Acest cinci m-a făcut sa cred și să-mi demonstrez că totul este posibil, că noi, oamenii, nu avem limite, că putem realiza orice atât timp când credem și ne dorim", a mai spus Mihaela Jeremic.

Mihaela speră ca povestea ei de viaţă să inspire şi să motiveze oamenii

"Sper din suflet să fiu un exemplu pentru persoanele care nu au încredere în ele, sper să fiu un exemplu pentru cei care găsesc scuze atunci când nu pot face ceva.

Sper ca toți să înțelegem că nimic nu este imposibil și dacă suntem diferiți nu înseamnă ca nu putem reuși! Încrederea și ambiția depășesc barierele invizibile ale societății", a mai punctat Mihaela Jeremic.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mihaela Jeremic volei CS Medgidia
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close