Antena 3 CNN Actualitate Ce răspuns tăios i-a dat Traian Băsescu unei femei care a cerut un loc de muncă

Ce răspuns tăios i-a dat Traian Băsescu unei femei care a cerut un loc de muncă

Ce răspuns tăios i-a dat Traian Băsescu unei femei care a cerut un loc de muncă
Sursa foto: Foto: Antena 3
20 Iul 2013   •   19:17
Preşedintele Traian Băsescu a participat sâmbătă la Târgul de Sfântul Ilie din Costeşti, judeţul Argeş, unde a făcut baie de mulţime.

La sosirea la Costeşti, preşedintele Băsescu a mers la Primărie, unde a avut o scurtă întâlnire cu primarul, după care a mers la Târgul de Sfântul Ilie. Şeful statului a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor pe teme politice sau despre cazul Hayssam.

"Mă simt bine. Este sărbătoare", a spus şeful statului, evitând să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Băsescu i-a salutat pe cei prezenţi la târg şi s-a fotografiat cu unii dintre aceştia sau ţinând în braţe copii ai localnicilor.

O femeie l-a întâmpinat pe Băsescu şi i-a povestit despre o rudă a sa, care ar fi în închisoare deşi este nevinovată.

"Să facă o cerere de graţiere. Scrie şi eu mă uit. O trimiţi la a Palatul Cotroceni sau dă-o primarului", i-a răspuns preşedintele.

Femeia i-a promis că, dacă "rezolvă" situaţia, atunci "când a veni votarea", ea va ştii ce să facă, iar Băsescu i-a replicat: "Nu fac nimic pe voturi, că îmi termin mandatul".

O altă localnică, ţinând un copil în braţe şi plângându-se că alocaţia de 40 de lei e mică, i-a cerut lui Traian Băsescu locuri de muncă.

"A zis primul-ministru că investeşte zece miliarde de Euro anul ăsta. Deci, o să fie locuri de muncă... după el. Cum vine pe aici, îi cereţi locuri de muncă, că el dă", i-a spus preşedintele Băsescu.

×
Subiecte în articol: Costesti
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close