Antena 3 CNN Actualitate Celula lui Sorin Oprescu a fost percheziţionată. Poliţiştii au ridicat două flacoane de insulină

Celula lui Sorin Oprescu a fost percheziţionată. Poliţiştii au ridicat două flacoane de insulină

Celula lui Sorin Oprescu a fost percheziţionată. Poliţiştii au ridicat două flacoane de insulină
16 Oct 2015   •   09:11
Celula lui Sorin Oprescu a fost percheziţionată, iar poliţiştii au ridicat două flacoane de insulină injectabilă. Informaţia a fost confirmată de Poliţia Română. 

Instituţia precizează că doar cele două doze de insulină au fost ridicate, nu şi alte medicamente sau bunuri. 

Comunicatul Poliţiei Române: 

"În data de 15.10.2015, orele 19.40, existând suspiciunea că într-o cameră de reţinere din cadrul Centrului de Reţinere şi Arestare Preventivă sunt deţinute ilegal medicamente, a fost efectuată o percheziţie, ocazie cu care asupra unei persoane privată de libertate au fost găsite două flacoane de insulină injectabilă, ce au fost ridicate, urmând a fi luate măsurile legale.

Facem precizarea că alte bunuri sau medicamente nu au fost ridicate şi că administrarea tuturor medicamentelor pentru persoana în cauză se face exclusiv la recomandarea şi sub supravegherea unui medic sau asistent din cadrul Cabinetului Medical ce deserveşte Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.
 
În legătură cu cele constatate, vor fi efectuate verificări pentru lămurirea tuturor aspectelor."
 
Avocatul Viorel Mocanu, care îl reprezintă pe Sorin Oprescu, a declarat joi seară că celula clientului său de la Arestul Central a fost percheziţionată şi i-au fost ridicate pastilele şi insulina. Poliţia a precizat cã medicamentele trebuie păstrate la cabinetul medical.

Avocatul precizeazã că Oprescu trebuie să îşi administreze şase doze de insulinã pe zi şi cş acestea se aflau într-un frigider, în afara celulei sale.

×
Subiecte în articol: Sorin Oprescu insulina
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close