Antena 3 CNN Actualitate Cine este individul care a dat spargerea la Parlament. Bărbatul petrecuse în Centrul Vechi

Cine este individul care a dat spargerea la Parlament. Bărbatul petrecuse în Centrul Vechi

Apar noi date despre incidentul halucinant de noaptea trecută, când un individ băut a sărit gardul Parlamentului, a spart un geam şi a apucat chiar să intre în clădire, înainte să fie observat de jandarmi. Individul, un irlandez care petrecuse în Centrul Vechi, le-a spus poliţiştilor că nu ştie cum a ajuns acolo. Credea că s-a întors la hotel.

Cine este individul care a dat spargerea la Parlament. Bărbatul petrecuse în Centrul Vechi
Sursa foto: Antena 3
de Roxana Ciucă    |    27 Dec 2021   •   14:31

Incident uluitor în a doua noapte de Crăciun. Sediul Parlamentului a fost spart de către un individ băut, care a sărit gardul, iar apoi a spart un geam. Din primele informații, vorbim despre un irlandez care a ajuns acolo după ce a petrecut în Centrul Vechi.

S-a deschis deja un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi, deasemenea, pentru devastarea sediului profesional. Surse apropiate anchetei afirmă că se încearcă audierea acestui tânăr de 27 de ani, taximetrist în Irlanda. 

Tânărul, care că nu îşi aminteşte ce a făcut în intervalul 22:00 - 03:00, este în aşteptarea unui avocat din oficiu, la sediul Secţiei 17 Poliţie, din Bucureşti.  

În momentul în care a fost adus la secţie, dimineaţă, era atât de beat încât abia reuşea să se ţină pe picioare. Sunt şanse foarte mari ca acesta să fie reţinut pentru 24 de ore, iar apoi să fie dus în faţa magistraţilor cu propunere de arestare pentru 30 de zile sau să fie eliberat sub control judiciar. 

Este posibil ca după ce se va trezi din starea de ebrietate să fie dus şi la Parchet pentru audieri. 

Incidentul vine după ce, ne amintim, în urmă cu doar o săptămână, poarta Casei Poporului a fost forțată de mai mulți protestatari. Totul în prezența forțelor de ordine.

Filmul spargerii de la Palatul Parlamentului. Dumitru Coarnă: "Un cetăţean în stare de ebrietate a confundat clădirea Parlamentului cu hotelul"

Invitat să comenteze evenimentul, în direct la Antena 3, Dumitru Coarnă, fost lider sindical al Poliţiştilor şi actualmente deputat PSD, a susţinut că "un cetăţean în stare de ebrietate a confundat clădirea Parlamentului cu hotelul".

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: palatul parlamentului spargere irlandez
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close