Antena 3 CNN Actualitate Ciutacu: Politicieni şi "unelte" precum Culcer, babe bârfitoare la Ambasada SUA

Ciutacu: Politicieni şi "unelte" precum Culcer, babe bârfitoare la Ambasada SUA

Ciutacu: Politicieni şi "unelte" precum Culcer, babe bârfitoare la Ambasada SUA
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Mar 2011   •   23:05

Politicieni români şi "unelte" precum Gelu Trandafir sau Rodica Culcer se comportă la Ambasada Statelor Unite ca nişte babe bârfitoare de la marginea şanţului, a apreciat Victor Ciutacu, marţi seară, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena3.

"Ce mi se pare cel mai revoltător e că o sumedenie de politicieni români de vârf şi uneltele lor precum Gelu Trandafir, Rodica Culcer se comportă la Ambasada SUA ca nişte babe bârfitoare pe şanţ. Ei se duc acolo să dea în gât. (...) Acum vreo două săptămâni, domnul Băsescu, întrebat dacă ştia că or să apară nişte documente Wikileaks în România, spunea că acum o să vedem noi ce caractere mici sunt şi cum s-au dus ei să-şi pârască ţara. Şi marea majoritate a celor care sunt , cum spunea preşedintele Băsescu, sunt ai lui", a arătat Victor Ciutacu.

Ziaristul a făcut aici referire la Gelu Trandafir (membru CNA) şi Rodica Culcer (director în TVR), care l-au "bârfit" pe Alexandru Sassu, că e şeful propagandei din PSD.

Într-o notă atribuită Wikileaks, Rodica Culcer se plângea diplomaţilor americani, în 2007, de Alexandru Sassu. Ea reclama presiunea politică ce a împiedicat-o să difuzeze pe post o nouă înregistrare cu ministrul Agriculturii Traian Remeş, după ce au fost difuzate imagini cu acesta, când părea a accepta mită.

Conform Wikileaks, Culcer a spus că de când Sassu a fost numit la conducerea TVR, au existat numeroase încercări de amestec în conţinutul editorial.

Pe de altă parte, Ciutacu s-a arătat dezamăgit şi de conţinutul unor telegrame Wikileaks.

"E dezgustător că nişte materiale care ar trebui să conţină sinteze serioase includ nişte chestii de un grotesc oribil - precum topul oligarhilor cu Gigi Becali, Ovidiu Tender - făcut de un student", a comentat Ciutacu.

 

×
Subiecte în articol: victor ciutacu wikileaks PSD
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close