Antena 3 CNN Actualitate Ciutacu şi-a întâlnit tizul întâmplător, cu ocazia campaniei "Lăsaţi-mă să învăţ"

Ciutacu şi-a întâlnit tizul întâmplător, cu ocazia campaniei "Lăsaţi-mă să învăţ"

Ciutacu şi-a întâlnit tizul întâmplător, cu ocazia campaniei "Lăsaţi-mă să învăţ"
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Dec 2011   •   21:18

La AFI Palace Cotroceni, la standul unde se desfasoare campania de vanzare carti din campania "Lasati-ma sa invat", Victor Ciutacu si-a descoperit tizul in persoana unui pusti  de 12 ani, care este pasionat de literatura si muzica si a castigat numeroase premii. La scoala are 10 pe linie.

Victor cel mic este fan Victor Ciutacu si il apreciaza foarte mult. A fost extrem de surprins cand vedeta Antenei 3 l-a intrerupt din lecturatul unei carti.  „Pustiul are patru carti scrise. La Targul de Carte si-a cumparat peste 100 de carti. Am fost impresionat sa-l descopar si m-am bucurat cand am aflat ca este un copil de toata isprava. Ma bucur ca, pana la urma, in constiinta publica n-o sa ramana doar un Ciutacu adversar al lui Basescu, ci si unul care canta, scrie carti si-i face pe parintii lui sa fie mandri de el”, a declarat Victor Ciutacu din Intact Media Group.

Copilul activeaza in cadrul Fundatiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea Romaniei si sustine campania „Lasati-ma sa invat” alaturi de colegii sai.

Ziua cărţilor deschise! Poveşti cutremurătoare ale unor copii care doresc cu disperare să înveţe. Îi poţi ajuta şi tu! 

×
Subiecte în articol: victor ciutacu
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close