Antena 3 CNN Actualitate Claudiu Gălățescu, dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu: A fost revelația modei românești

Claudiu Gălățescu, dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu: A fost revelația modei românești

Claudiu Gălățescu, dezvăluiri după moartea lui Răzvan Ciobanu: A fost revelația modei românești
Sursa foto: foto: Claudiu Gălățescu, Facebook
29 Apr 2019   •   12:05

Analistul de modă Claudiu Pavelin Gălățescu a reacționat la vestea cruntă a morții lui Răzvan Ciobanu într-un teribil accident.

"O noua pagina din Istoria Modei Romanesti a fost inchisa in dimineata asta. Excelentul designer RAZVAN CIOBANU a plecat dintre noi in urma unui tragic accident de masina. :(
Il stiam pe Razvan de cand avea 15-16 ani si scria despre moda. Pt mine - intai pt Radio Tinerama si apoi la cotidianul Curentul. A fost printre primii jurnalisti de moda din Romania - sI asta la o varsta atat de frageda.
Apoi si-a asumat rolul de designer. A debutat magistral la Iasi - Romanian Fashion Week. A fost revelatia modei romanesti inca de la inceput, cu colectii naucitoare. Apoi show-urile lui de la Sala de Sport (Floreasca) si de la cladirea parasita de langa Observatorul astronomic - cel putin ele - raman unele dintre cele mai reusite evenimente si colectii de moda romaneasca din toate timpurile. RESPECT.
Un pasionat, un designer cu har si un om adevarat - cu toate ale lui - ne-a parasit. R.I.P ! RAZVAN CIOBANU", a scris Gălățescu, pe Facebook.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close