Antena 3 CNN Actualitate Comisarul european Johannes Hahn va face luni o vizită oficială la Bucureşti

Comisarul european Johannes Hahn va face luni o vizită oficială la Bucureşti

Comisarul european Johannes Hahn va face luni o vizită oficială la Bucureşti
Sursa foto: Foto: research-europe.com
16 Mar 2012   •   13:41

Comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn, va face luni o vizită la Bucureşti, ocazie cu care se va întâlni cu preşedintele Traian Băsescu, premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, informează Mediafax.
   
Potrivit Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti, oficialul european se va întâlni şi cu Alexandru Nazare, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, cu Cristian Petrescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, cu Laszlo Borbely, ministrul Mediului şi Pădurilor şi cu Lucian Bode, ministrul Economiei, Comerţului şi Mediului de Afaceri.
   
Hahn va participa luni, la Palatul Victoria, şi la lucrările comitetului interministerial pentru monitorizarea absorbţiei fondurilor europene.
   
De asemenea, comisarul Hahn va avea o întâlnire cu liderii USL - Victor Ponta, preşedintele PSD, Crin Antonescu, preşedintele PNL şi Dan Constantin, preşedintele PC.
   
Preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a apreciat joi, în întrevederea de la Bruxelles cu premierul Ungureanu, că rata de absorbţie a fondurilor europene de către România, de 7,4% este "dureros de scăzută".
   
O vizită a lui Hahn la Bucureşti, programată iniţial pentru 26 ianuarie, în cadrul căreia ar fi trebuit să se întâlnească şi cu premierul de atunci, Emil Boc, a fost anulată din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

×
Subiecte în articol: leonard orban liderii USL
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close