Antena 3 CNN Actualitate Copil bolnav, dispărut dintr-o şcoală specială din sectorul 6 al Capitalei. Poliția cere sprijinul bucureștenilor

Copil bolnav, dispărut dintr-o şcoală specială din sectorul 6 al Capitalei. Poliția cere sprijinul bucureștenilor

Copil bolnav, dispărut dintr-o şcoală specială din sectorul 6 al Capitalei. Poliția cere sprijinul bucureștenilor
de S.T.    |    03 Mai 2016   •   14:13

Poliţia Capitalei solicită sprijin în vederea găsirii unui minor care a dispărut marți din incinta unei şcoli speciale pentru copii din sectorul 6, scrie b365.ro. Băiatul se exprimă cu dificultate și are probleme de orientare în spațiu.

Minorul dispărut se numeşte AL-BAHRA MOHAMED-SAMIR, este în vârstă de 15 ani şi are următoarele semnalmente: Înălţime 1,70 m, constituție corpolentă, ten deschis la culoare, faţă ovală, ochi albaștri, păr şaten, tuns scurt, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

La data dispariţiei, băiatul era îmbracat cu geacă de culoare roșie cu dungi albe, pantaloni tip jeans albaştri, cămașă albă și vestă, era încălțat cu adidași de culoare albastră și avea asupra sa un ghiozdan albastru.

Mai mult, minorul este bolnav. Astfel, acesta se exprimă cu dificultate și are probleme de orientare în spațiu.

Cei care l-au văzut sau pot oferi detalii cu privire la minorul dispărut, sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

×
Subiecte în articol: copil copil disparut
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close