Antena 3 CNN Actualitate Copilul de 3 ani, dispărut la Covasna, a fost găsit după mai bine de 15 ore

Copilul de 3 ani, dispărut la Covasna, a fost găsit după mai bine de 15 ore

Este alertă în Covasna după ce un copil în vârstă de 3 ani, care a dispărut în cursul zilei de luni într-o pădure din apropierea localităţii Hetea, este căutat de mai multe echipe de salvare, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

Copilul de 3 ani, dispărut la Covasna, a fost găsit după mai bine de 15 ore
de Georgiana Adam    |    05 Ian 2021   •   12:25

Update 12:20. Copilul a fost găsit pe raza localității Araci, din județul Covasna, la aproximativ 1 km de casă. Din primele informații micuțul se află într-o stare bună de sănătate, a anunțat Radu Stroe, purtătorul de cuvânt al IJP Covasna, în direct la Antena 3.

 

Știrea inițială. Peste 100 de persoane l-au căutat pe minor în cursul serii de luni, fără niciun rezultat, iar acţiunea a fost reluată marţi dimineaţă, potrivit presei locale

Micuțul Vasile Bogdan Coșcodar, în vârstă de 3 ani, din comuna Vâlcele, sat Hetea, a dispărut din fața casei sale, iar până în prezent nu se cunosc alte date care să conducă la localizarea acestuia.

"În seara zilei de 4 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea. În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineaţă", au menţionat reprezentanţii ISU Covasna.

În cadrul activităților de căutare au fost folosite camere cu termo-viziune, autospeciale de teren și câini de urmă.

Nu există imagini cu copilul dispărut

Semnalmentele copilului dispărut sunt: înălțime 0,56 m, greutate aproximativ 15 kg, păr șaten închis, lungime scurtă, ochi căprui, prezintă la piciorul stâng o urmă de arsură de aproximativ 2 cm.
La momentul plecării, minorul era îmbrăcat în pantaloni din material textil de culoare albă, bluză cu mânecă lungă de culoare albă, cizme de culoare verde.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la găsirea minorului sunt rugate să sune la 112.

 

Menționăm faptul că nu există fotografii cu minorul în cauză, a anunțat IPJ Covasna. 

Știre în curs de actualizare.

×
Subiecte în articol: Covasna copil disparut
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close