Antena 3 CNN Actualitate Florentina a fost omorâtă de iubitul ei, după ce bărbatul a aflat că avea doi copii și că a mai fost măritată

Florentina a fost omorâtă de iubitul ei, după ce bărbatul a aflat că avea doi copii și că a mai fost măritată

Florentina Mădălina Nițoc, o tânără în vârstă de 35 de ani, din Ploiești, a fost ucisă cu sânge rece și apoi aruncată într-o râpă de la marginea localității Cosminele (Prahova), după ce iubitul ei a aflat că a mai fost măritată și că are doi copii.

Florentina a fost omorâtă de iubitul ei, după ce bărbatul a aflat că avea doi copii și că a mai fost măritată
de Alin Tarnovschi    |    06 Oct 2020   •   09:45

Tragedia s-a petrecut pe 25 septembrie, iar dispariția Florentinei a fost reclamată de familia ei patru zile mai târziu, după ce nu a mai răspuns la telefon și nici nu s-a întors acasă la copii.

Divorțată, tânăra de 35 de ani a început o relație cu un bărbat din localitatea Cosminele, județul Prahova, însă i-ar fi ascuns acestuia că a mai fost măritată și că are doi copii.

Pe 25 septembrie, bărbatul a aflat secretul pe care Florentina încerca să îl țină și și-a ieșit din minți. A început să o lovească cu pumnii și cu picioarele, iar apoi a strangulat-o. Când și-a dat seama că femeia a murit, criminalul i-a luat trupul și l-a aruncat într-o râpă de la marginea localității.

Patru zile mai târziu, pe 29 septembrie, polițiștii din Ploiești au fost sesizați de familia Florentinei cu privire la dispariția acesteia. Astfel, polițiștii au dat-o în urmărire și au cerut oamenilor să sune la 112 dacă o recunosc sau au informații despre ea.

Criminalul din Cosminele a recunoscut tot ce s-a întâmplat

Duminică, 4 octombrie 2020, în jurul orei 15.00, trupul neînsuflețit al Florentinei a fost găsit în râpa de la marginea localității Cosminele, iar anchetatorii au început cercetările.

De altfel, cei care i-a condus pe polițiști la locul în care se afla cadavrul a fost chiar criminalul. Luat la întrebări, acesta a recunoscut că el a omorât-o pe Florentina, după ce i-a aflat secretul și s-a enervat.

În aceeași zi, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de omor.

×
Subiecte în articol: prahova Cosminele
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close