Antena 3 CNN Actualitate Criminologul Dan Antonescu, despre femeia care s-a aruncat de pe bloc cu doi copii în brațe, în Timișoara: ”O abordare de un absurd total”

Criminologul Dan Antonescu, despre femeia care s-a aruncat de pe bloc cu doi copii în brațe, în Timișoara: ”O abordare de un absurd total”

Val de sinucideri. În această dimineață o femeie din Timișoara s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje cu doi copii, iar toți trei au decedat în urma impactului. O altă femeie de 35 de ani din Craiova a recurs la același gest aseară, însă nu a putut fi salvată. Doi soți din județul Timiș au decis să își puna capătul zilelor în propria locuință, răpuși de depresie.

Criminologul Dan Antonescu, despre femeia care s-a aruncat de pe bloc cu doi copii în brațe, în Timișoara: ”O abordare de un absurd total”
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Mai 2022   •   12:11

Specialistul criminolog Dan Antonescu a comentat la Antena 3 valul de sinucideri din ultima săptămână:

„Dacă soțul care și-a înjunghiat soția și după aceea s-a sinucis, sau soții de la Harghita care au folosit arma de foc, aici avem de-aface cu conflicte conjugale soluționate într-un mod brutal și absurd. În cazul celorlalte două femei care s-au sinucis discutăm despre probleme personale.

În schimb, aici unde vorbim despre  o mamă care s-a sinucis împreună cu cei doi copii este o abordare de un absurd total. Doar pentru că ai dat viață unor ființe nu își dă dreptul să le iei viața. Putem discuta aici de probleme de cuplu. Foarte mulți dintre sinucigași până la momentul gestului fatal au un comportament aparent normal, care nu atrage atenția.”, a declarat Dan Antonescu la Antena 3.

Pe lângă sinucideri, s-au înregistrat și mai mult crime în ultima săptămână.

Doi soți fost găsiţi împuşcaţi în propria casă, în localitatea Sărmaş din județul Harghita. În locuința în care s-a produs tragedia polițiștii au descoperit un pistol chiar lângă trupurile neînsuflețite ale celor doi soți. Bărbatul avea 61 ani, iar soţia sa 58 ani. și aveau împreună doi copii.

Citește și: Primele imagini de la locul în care doi soţi au fost găsiţi împuşcaţi, în Harghita. Un localnic susține că pistolul a fost găsit în mâna bărbatului

Un caz de moarte misterioasă a fost înregistrat de curând, în județul Vaslui. Cel mai mic dintre cei patru copii ai unei familii din Fruntişeni a murit în condiţii suspecte. Copilul în vârstă de un an şi două luni a fost culcat la prânz de mama sa, care a constat după ceva vreme că a dispărut.

Copilul a fost găsit înecat într-un pârâu aflat la 500 metri de casă. Sunt suspiciuni de răpire și chiar crimă.

Citește și: Ce spune familia despre copilul găsit înecat în pârâu la 500 de metri de casă, în județul Vaslui: ”Ne-am trezit deodată că nu mai este”

 

 

×
Subiecte în articol: criminolog dan antonescu
Parteneri
Vremea se schimbă radical în România: Zonele vizate de Cod Galben
x close