Antena 3 CNN Actualitate Locale Primele imagini de la locul în care doi soţi au fost găsiţi împuşcaţi, în Harghita. Un localnic susține că pistolul a fost găsit în mâna bărbatului

Primele imagini de la locul în care doi soţi au fost găsiţi împuşcaţi, în Harghita. Un localnic susține că pistolul a fost găsit în mâna bărbatului

Doi soți fost găsiţi împuşcaţi în propria casă, în localitatea Sărmaş din județul Harghita. În locuința în care s-a produs tragedia polițiștii au descoperit un pistol chiar lângă trupurile neînsuflețite ale celor doi soți.

Primele imagini de la locul în care doi soţi au fost găsiţi împuşcaţi, în Harghita. Un localnic susține că pistolul a fost găsit în mâna bărbatului
Sursa foto: Antena 3
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Mai 2022   •   20:13

Bărbatul avea 61 ani, iar soţia sa 58 ani. și aveau împreună doi copii.

„Era un om blând, foarte blând şi de câte ori trecea la deal stăteam de vorbă, era calm. Nu știu să fi avut probleme în familie. Unii spun că a fost împuşcat. Bărbatul a fost găsit în curte și femeia în mijlocul casei, într-o baltă de sânge. Pistolul era la el în mână.”, spune un consătean.

Urmăriți mai jos imaginile de la fața locului:

Primarul spune că erau ”o familie unită, fără probleme”. „Nu s-a auzit niciodată nimic despre ei. Au un copil care lucrează în străinătate, se ocupau cu creșterea animalelor”, susține edilul.

Anchetatorii iau în calcul varianta unei crime urmată de sinucidere. S-a constituit un dosar pentru comiterea infracțiunii de omor.

În urma necropsiei şi a unei expertize de specialitate, specialiştii vor stabili dacă acel pistol este funcţional şi dacă s-a tras cu el.

 

×
Subiecte în articol: Harghita soti impuscati tragedie
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close