Antena 3 CNN Actualitate Cu câte persoane ar fi intrat în contact italianul infectat cu coronavirus. Doar în cele două avioane erau peste 50

Cu câte persoane ar fi intrat în contact italianul infectat cu coronavirus. Doar în cele două avioane erau peste 50

Prefectul județului Dolj, Narcis Purcărescu, a anunțat, marți seara, că autoritățile caută cei 44 de pasageri care au călătorit în avion cu italianul infectat cu virusul Covid-19.

Cu câte persoane ar fi intrat în contact italianul infectat cu coronavirus. Doar în cele două avioane erau peste 50
Sursa foto: Pixabay.com
25 Feb 2020   •   22:50

Potrivit prefectului județului Dolj, 44 de persoane au mers în aceeaşi aeronavă cu bărbatul de 71 de ani din Italia, atât pe drumul din Italia către România, cât şi la întoarcerea acestuia în Peninsulă.

Şi angajaţii aeroportului, ai firmei de de la care italianul și-a închiriat o maşină, cât şi echipajul din avion sunt identificaţi pentru a fi testaţi.

„Noi facem demersuri către compania aeriană pentru identificarea, mai bine zis, CNP-urile cetăţenilor care au stat în preajma cetăţeanului italian. E vorba de 22 dus, 22 întors. Urmează să fie contactate toate cele 44 de persoane, plus stewardesele de către DSP şi să li se facă analizele şi procedura de rigoare. A intrat în contact cu doi reprezentanţi ai firmei de închirieri auto. Noi am încercat să luăm legătura telefonic cu soţia lui, dar nu a răspuns la telefon. Noi încercăm să vizionăm tot ce înseamnă înregistrări video”, a declarat Narcis Purcărescu, prefect de Dolj.

Italianul în vârstă de 71 de ani a fost diagnosticat cu cu virusul Covid-19 şi este internat la un spital din Rimini.

×
Subiecte în articol: coronavirus

ȘTIRI

Guvernul vrea să oprească greva profesorilor cu 1.500 de lei în plus. Cum au reacţionat sindicatele

Parteneri
Ajutor de până la 1.900 de euro pentru români! Care sunt condițiile
x close