Antena 3 CNN Actualitate Cultură Surpriză în direct pentru Corina Chiriac. Profesorul Constantin Dulcan a lăsat-o fără cuvinte!

Surpriză în direct pentru Corina Chiriac. Profesorul Constantin Dulcan a lăsat-o fără cuvinte!

Reputatul neurolog şi psihiatru Dumitru Constantin Dulcan, a intervenit în direct la Antena 3, unde a vorbit despre noua carte a Corinei Chiriac despre care a spus că este ''vindecătoare şi energizantă''.

Surpriză în direct pentru Corina Chiriac. Profesorul Constantin Dulcan a lăsat-o fără cuvinte!
de Iulia Gorgorin    |    07 Mar 2021   •   15:25

Corina Chiriac, actriţă, cântăreaţă, compozitoare, dar şi scriitoare, a fost invitată în cadrul emisiunii De-a Viaţa Ascunselea, unde a avut parte de o surpriză.

Profesorul universitar doctor Dumitru Constantin Dulcan a vorbit despre noua carte ei carte.

Noua carte scrisă de Corina Chiriac se numește ''Minuni trăite'' și se va găsit în libării din data de 8 Martie.

''Corina Chiriac vine cu o carte nouă scrisă cu mult talent literar şi remarcabil, aş spune cu un deosebit har narativ. Este un foarte bun povestitor, te captează. În clipa în care citeşti, nu te mai poţi opri. Să ne gândim, ce nu are de povestit Corina? La inteligenţa sa, la cultura sa care transpare aproape în fiecare pagină şi mai ales, dezinvoltura ei. Cine nu o cunoaşte pe Corina? Cartea este expresia personalității sale complete, a unei vieți destul de tumultoase trăite cu intensitatea sufletului său impetuos pe scene autohtone și evident și pe cele străine. E scrisă în stil colocvial, deci stilul colocvial sub forma unui dialog cu cititorul, foarte interesant pe care ea ca martor al pasiunilor de a remarca, mai ales al experiențelor spirituale. Cartea asta oferă prospețime, farmec și prin multitudinea de informații, un real interes.

''Cartea este vindecătoare, antrenantă și dătătoare de viață. Mai mult spus, energizant!

 Vă invit să o citiți. Sunt singur că lectura acestei cărți vă va bucura și vă va îmbogăți sufletul și mintea.  Felicitări Corina pentru această carte excepțională'', a spus Constantin Dulcan, duminică în emisiunea De-a viaţa ascunselea, de la Antena 3.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close