Antena 3 CNN Actualitate Cultură Florin Piersic: Am cerut cetăţenie moldoveană. Sunt „îndragostit incurabil“ de oamenii şi locurile de peste Prut

Florin Piersic: Am cerut cetăţenie moldoveană. Sunt „îndragostit incurabil“ de oamenii şi locurile de peste Prut

Florin Piersic: Am cerut cetăţenie moldoveană. Sunt „îndragostit incurabil“ de oamenii şi locurile de peste Prut
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Mar 2012   •   18:03

Actorul Florin Piersic intenţionează să solicite cetăţenia Republicii Moldova, deoarece este "îndrăgostit incurabil" de oamenii şi locurile de peste Prut, informează Mediafax.
   
"Eu m-am îndrăgostit de Moldova şi am cerut cetăţenia Republicii Moldova. Duminică am o discuţie cu actualul preşedinte şi cu primul ministru Filat, pentru că vreau să îmi aprobe (cererea pentru cetăţenie, n.r.)", a declarat Florin Piersic pentru Radio Chişinău, postul din Republica Moldova al Societăţii Române de Radiodifuziune.
   
Florin Piersic a povestit că este legat de Republica Moldova şi prin intermediul familiei. Tatăl său a fost medicul veterinar al judeţului Soroca. Astfel, copilăria actorului a fost plină de povestiri frumoase ale tatălui despre aceste locuri.
   
Florin Piersic poate fi văzut la Chişinău în spectacolul  "Străini în noapte", unde joacă alături de Medeea Marinescu, sâmbătă şi duminică, de la ora 18.00, la Teatrul Naţional "Mihai Eminescu".
  

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close