Antena 3 CNN Actualitate Cultură Marga Barbu, condusă pe ultimul drum doar de câţiva actori şi rude apropiate

Marga Barbu, condusă pe ultimul drum doar de câţiva actori şi rude apropiate

Marga Barbu, condusă pe ultimul drum doar de câţiva actori şi rude apropiate
Sursa foto: Marga Barbu
03 Apr 2009   •   19:54

Adorată de mulţi în anii de glorie, plânsă de prea puţini pe ultimul drum. Actriţa Marga Barbu a fost înmormântată vineri la Cimitirul Bellu din Capitală. Ceremonia a fost una restrânsă, lipsită de fastul care o înconjura pe Marga Barbu în tinereţe. Trupul neînsufleţit al actriţei Marga Barbu a fost depus vineri dimineaţă la capela Cimitirului Bellu. Deşi a stat acolo mai multe ceasuri, doar câţiva colegi şi admiratori au venit să-şi ia rămas bun de la cunoscuta actriţă.

Printre ei, prietenul de suflet al actriţei, Florin Piersic, rudele sale apropiate, dar şi liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor. Actriţa Monica Ghiuţă şi-a exprimat regretul că prea puţini dintre foştii colegi ai Margăi Barbu au fost prezenţi la înmormântarea acesteia: ?Lasă o imagine extraordinară, lasă... regretul meu pentru că sunt singura actriţă care am venit şi am condus-o pe ultimul drum?.

Marga Barbu a fost înmormântată cu onoruri militare, lângă soţul ei, scriitorul Eugen Barbu. Ea a murit, marţi seară, la spital. Avea 80 de ani.

Observator

×
Subiecte în articol: Florin Piersic Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close