Antena 3 CNN Actualitate Cultură Reporter Special: "Apa potabilă, secret de stat". Sâmbătă, de la 22.05, la Antena 3

Reporter Special: "Apa potabilă, secret de stat". Sâmbătă, de la 22.05, la Antena 3

Reporter Special: "Apa potabilă, secret de stat". Sâmbătă, de la 22.05, la Antena 3
Sursa foto: reporter special
05 Iun 2009   •   23:20

Apa, lichidul vieţii, poate salva mii de oameni sau poate îmbolnăvi atunci când nu respectă standardele de puritate. Tot mai mulţi români se feresc să mai consume apă de la robinet, de teama bolilor şi a microbilor. Dizenterie, febra tifoidă, hepatită sau cancer, sunt doar câteva dintre bolile pe care consumarea apei infestate le poate produce. Cât de sigură este apa de la robinet? Antena 3 prezintă un reportaj despre apa potabilă din Capitală şi împrejurimi şi despre interesele care se ascund în spatele controalelor de calitate.

Mulţi bucureşteni nu mai beau apă de la robinet de ani de zile, preferând să dea lunar câteva milioane de lei vechi pe apa îmbuteliată. Sâmbătă seară, de la ora 22.05, în emisiunea Reporter Special aflaţi cât de sigură este apa pe care o bem, într-un reportaj intitulat ?Apa potabilă, secret de stat?.

"Reporter Special" este emisiunea care prezintă imaginea României reale, difuzând materiale inedite şi abordând subiecte mai puţin dezbătute de mass media. Anul acesta, emisiunea, coordonată de Vlad Petreanu, a obţinut Marele Premiu al Juriului la Gala Premiilor APTR.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: apa potabila
Parteneri
El este următorul sfânt al României, propus pentru canonizare în 2025
x close