Antena 3 CNN Actualitate Cultură Venezuela: Operatorii de TV prin cablu, obligaţi să transmită discursurile lui Chavez

Venezuela: Operatorii de TV prin cablu, obligaţi să transmită discursurile lui Chavez

Venezuela: Operatorii de TV prin cablu, obligaţi să transmită discursurile lui Chavez
Sursa foto: hugo chavez
22 Ian 2010   •   08:14

Agenţia de telecomunicaţii din Venezuele a notificat zeci de canale de televiziune prin cablu că trebuie să aibă incluse în program emisiuni ?guvernamentale?, inclusiv discursurile maraton ale preşedintelui Hugo Chavez.

Directorul agenţiei Diosdado Cabello a precizat că 24 de canale prin cablu, printre care şi postul anti-Chavez Radio Caracas Television, care a intrat pe cablu în 2007 după ce guvernul a refuzat să mai reînnoiască licenţa de transmisie, trebuie să emită mesajele preşedintelui, conform noului regulament.

Cabello arăta că regulile se aplică doar staţiilor ce produc conţinutul în interiorul Venezuelei. Peste 160 de canale prin cablu, printre care şi televiziunea de stat Telesur din Caracas, CNN, Discovery, Fox, HBO, MTV, Sony, TNT, Univision şi ESPN, sunt exceptate de la aceste noi prevederi.
Circa 37 procente din casele din Venezuela au televiziune prin cablu.

Dacă un canal va încălca noul regulament, Cabello arăta că operatorii "trebuie imediat să îl elimine din grila de programe" sau altfel se vor confrunta cu sancţiuni.


Cabello a mai cerut procurorilor să îl ancheteze pe Noel Alvarez, preşedintele celei mai mari camere de comerţ din Venezuela, pentru că ar fi incitat la o lovitură de stat. În cadrul unui interviu recent, Alvarez a făcut declaraţii menite a provoca o rebeliune militară contra lui Chavez, arăta acesta.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Hugo Chavez discurs
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close