Antena 3 CNN Actualitate Cum se stabilește „timpul limitat” petrecut la terasă. Cât timp vom putea sta la o masă

Cum se stabilește „timpul limitat” petrecut la terasă. Cât timp vom putea sta la o masă

Începând de luni, cei care doresc să iasă la o terasă vor fi anunțați, atunci când fac rezervarea, că au un „timp limitat” de a sta la masă. Durata este stabilită printr-o înţelegere între proprietarul de terasă și client.

Cum se stabilește „timpul limitat” petrecut la terasă. Cât timp vom putea sta la o masă
Sursa foto: Pixabay
01 Iun 2020   •   15:27

Proprietarul de terasă îi va informa pe clienți că vor petrece un „timp limitat” la masă pentru că aşa spune ordinul care stabileşte regulile. Cu toate acestea, ordinul nu spune clar ce înseamnă acest „timp limitat” petrecut la terasă. 

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, organismul Guvernului care se ocupă de comunicarea în pandemie, nu au un răspuns concret în acest caz. Ei au declarat, atunci când oamenii fac rezervare, administratorul terasei îi va întreba cât timp intenţionează să petreacă în local şi îi notează apoi în registru.

„Durata este stabilită printr-o înţelegere client-proprietar”, spune sursa citată.

De asemenea, patronul de terasă este cel responsabil, care trebuie să se asigure că legea este urmată: proprietarul trebuie să verifice dacă o masă este eliberată la timp, ceea ce aduce noi griji în sarcina sa în contextul pandemiei de COVID-19.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: timp limitat terasa
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close