Antena 3 Actualitate Cum se stabilește „timpul limitat” petrecut la terasă. Cât timp vom putea sta la o masă

Cum se stabilește „timpul limitat” petrecut la terasă. Cât timp vom putea sta la o masă

01 Iun 2020   •   15:27
Cum se stabilește „timpul limitat” petrecut la terasă. Cât timp vom putea sta la o masă
Sursa foto: Pixabay

Începând de luni, cei care doresc să iasă la o terasă vor fi anunțați, atunci când fac rezervarea, că au un „timp limitat” de a sta la masă. Durata este stabilită printr-o înţelegere între proprietarul de terasă și client.

Proprietarul de terasă îi va informa pe clienți că vor petrece un „timp limitat” la masă pentru că aşa spune ordinul care stabileşte regulile. Cu toate acestea, ordinul nu spune clar ce înseamnă acest „timp limitat” petrecut la terasă. 

Reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică, organismul Guvernului care se ocupă de comunicarea în pandemie, nu au un răspuns concret în acest caz. Ei au declarat, atunci când oamenii fac rezervare, administratorul terasei îi va întreba cât timp intenţionează să petreacă în local şi îi notează apoi în registru.

„Durata este stabilită printr-o înţelegere client-proprietar”, spune sursa citată.

De asemenea, patronul de terasă este cel responsabil, care trebuie să se asigure că legea este urmată: proprietarul trebuie să verifice dacă o masă este eliberată la timp, ceea ce aduce noi griji în sarcina sa în contextul pandemiei de COVID-19.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
x close