Antena 3 Actualitate DĂ VIAŢĂ EROILOR: "Cristian era un suflet minunat. Timp de 24 de ani lacrimile mamei nu s-au uscat"

DĂ VIAŢĂ EROILOR: "Cristian era un suflet minunat. Timp de 24 de ani lacrimile mamei nu s-au uscat"

de G.S.    |    21 Dec 2014   •   15:34
DĂ VIAŢĂ EROILOR: "Cristian era un suflet minunat. Timp de 24 de ani lacrimile mamei nu s-au uscat"
Cristian M. Florin Puiu este un nume al Revoluţiei, un nume din cele peste 1.000 de vieţi sfâşiate în lupta pentru libertate, aşa cum s-a strigat într-o ţară întreagă, în urmă cu 25 de ani. 
 
Cristian M. Florin Puiu a fost împuşcat în cap, la 23 de cembrie 1989. Avea 19 ani. 
 
"Era militar la UM 0215 in Bucuresti si mai avea cateva zile pana la terminarea stagiului militar. Abia astepta sa termine si sa dea examen la facultate. Era un copil cuminte si un suflet minunat. Timp de 24 de ani lacrimile mamei nu s-au uscat. In final s-a imbolnavit si anul trecut am pierdut-o si pe ea. Probabil ca acolo in ceruri s-au intalnit in sfarsit. Dumnezeu sa-i odihneasca. Ne este dor de ei", ne povesteşte Graţiela Ghiur, pe site-ul daviataeroilor.ro.
 
DA VIATA EROILOR! - este un demers al jurnalistilor Antena 3 la 25 de ani de la Revolutia Romana din Decembrie 1989! Romanii care s-au sacrificat atunci merita sa traiasca in inimile noastre si ale generatiilor viitoare. Si nu doar in cifre seci, in statistici pe orase, judete, militari sau civili, barbati sau femei, copii sau adulti. Fiecare om care s-a jertfit atunci trebuie sa isi primeasca povestea inapoi.
 
Vă invitam, pe toţi cei care aţi cunoscut un erou, să îi scrieţi povestea.
 
Scrieţi povestea copilului, părintelui, colegului sau prietenului dumneavoastră care a murit la Revoluţie! 
 
Intraţi pe site şi îi veţi găsi numele, apoi urmaţi paşii. Aceşti oameni nu trebuie uitaţi! Lor le datorăm şi le datoraţi libertatea acestui popor, nu demult oropsit de dictatura comunistă!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close