Antena 3 CNN Actualitate Dan Puric: E o diferenţă între mizerabilitate şi sărăcie. Guvernele au mizerabilizat ţara

Dan Puric: E o diferenţă între mizerabilitate şi sărăcie. Guvernele au mizerabilizat ţara

Dan Puric: E o diferenţă între mizerabilitate şi sărăcie. Guvernele au mizerabilizat ţara
Sursa foto: Foto: jurma.wordpress.com
08 Apr 2011   •   23:05

Faimosul actor şi regizor Dan Puric, a vorbit, în cadrul emisiunii "Vorbe Grele" de la Antena 3, despre "mizerabilitatea" în care guvernanţii împing ţara, ale cărei resurse nu sunt exploatate din cauza unor interese oculte.

Puric explică, de asemenea, că România este o ţară extrem de bogată, atât prin relief şi zăcăminte, cât şi prin poziţionarea pe harta Europei. Cu toate aceastea, fiind guvernată de marile puteri din exterior, ţara a reuşit să vândă puţin câte puţin cele mai importante valori ale sale.

"E o mare diferenţă între mizerabilitate şi sărăcie. Pârghiile care vin străinătate vor să ne mizerabilizeze. Guvernanţii sunt servanţi la turn, trag aiurea", a spus Dan Puric, la Antena 3.

Actorul avertizează totodată că în următorii zece ani, petrolul va ănceta să mai fie resursa principală a omenirii, ea fiind înlocuită de apă şi alimente.

"Peste zece ani nu va mai conta petrolul, ci alimentele şi apa"

În final Puric explică abisul în care se adânceşte România tot mai mult, prin intervenţia guvernelor străine, din umbră, care văd ţara ca pe o "pradă", care "are resurse fantastice pentru toată Europa".

 


×
Subiecte în articol: Dan Puric Vorbe Grele victor ciutacu
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close