Antena 3 Actualitate Declaraţiile fetelor familiei Truică, transformate în arme la tribunal

Declaraţiile fetelor familiei Truică, transformate în arme la tribunal

de N.B.    |    17 Noi 2011   •   19:43
Declaraţiile fetelor familiei Truică, transformate în arme la tribunal
Sursa foto: Foto: Agerpres

Gemenele familiei Truică au devenit, indirect, martori în divorţul părinţilor. Avocaţii celor doi care au ajuns astazi, din nou, în instanţă, în dosarul de răpire internaţională, s-au duelat în declaraţiile fetiţelor. Copiii vor să rămână şi cu mama, şi cu tata, dar nu în Caraibe, pentru că acolo nu e zăpadă.

La o săptămână după audierea fetiţelor, vorbele gemenelor au fost transformate în arme. Avocatul Irinei Truică a explicat, în faţa instanţei, că nimic din declaraţiile copiilor nu a dat de înţeles că şi-ar fi făcut prieteni în România.

În plus, nu ar avea o relaţie bună cu bunicii paterni. Concluzia ar fi că fetiţele nu s-ar fi integrat în mediul de aici, chiar dacă învăţătoarea le-ar spune, în fiecare zi, că locul lor e în România.

Avocatul lui Remus Truică a venit cu altă interpretare a declaraţiilor. Fetele nu ar avea o percepţie clară. Ca exemplu, a dat faptul că gemenele au povestit că au stat pe o barcă în San Martin. Când, de fapt, era vorba de yachtul de cinci milioane de euro al familiei.

Cert este că fetiţele vor să stea cu amândoi părinţii, aici. Aşa cum au spus, răspicat, şi la audieri. În Caraibe nu le place pentru că lipseşte zăpada.

Peste o săptămână, Remus Truică va afla dacă este sau nu vinovat pentru răpire internaţională. Procurorul care a asistat la audierea fetiţelor a spus că se opune admiterii acţiunii, deci nu-l consideră vinovat pe milionar.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close