Antena 3 CNN Actualitate Deputatul AUR, Dan Tănasă, după scandalul din Parlament: ”Fetițele de la USR au luat un băț și au deranjat un câine” | VIDEO

Deputatul AUR, Dan Tănasă, după scandalul din Parlament: ”Fetițele de la USR au luat un băț și au deranjat un câine” | VIDEO

Deputatul AUR, Dan Tănasă, a declarat la Antena 3 că nu regretă absolut nimic după scandalul din Parlament.

Deputatul AUR, Dan Tănasă, după scandalul din Parlament: ”Fetițele de la USR au luat un băț și au deranjat un câine” | VIDEO
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    24 Mar 2021   •   17:18

Au fost scene halucinante pe holurile Parlamentului. Doi aleşi de la USR şi AUR au fost la un pas de a se lua la bătaie, după votul din Camera Deputaţilor pentru desfiinţarea secţiei speciale pentru investigarea infracțiunilor din justiție. Parlamentarii USR şi AUR s-au certat şi s-au jignit ca la uşa cortului.

Deputatul AUR, Dan Tănasă, a declarat la Antena 3 că nu regretă absolut nimic.

”Sigur că cei care mă cunosc, prietenii mei și apropiații mei și de altfel chiar și dumneavoastră mă cunoașteți că nu așa reacționez eu. Nu îmi este specific acest comportament”, a spus Dan Tănasă, miercuri, la Antena 3.

Dan Tănasă, deputat AUR: Fetițele de la USR au luat un băț și au deranjat un câine care i-a mușcat

”În primul rând eu am protestat public în același mod în care USR a protestat public la conferințele de presă ale anumitor demnitari ai statului și le deranja conferințele de presă și am protestat astăzi public. Am ales să mă fac vocea magistraților și am transmis ministrului în timpul conferinței de presă că CMS a dat aviz negativ pentru desființarea secției speciale și de altfel și asociațiile magistraților s-au pronunțat împotriva desființării secției speciale iar eu am ales să mă fac vocea magistraților și să îi spun domnului ministru că ceea ce face USR acum este nimic mai mult decât o politizare a justiției”, a mai declarat deputatul AUR.

Îmi pare foarte rău că nu se vede că eu nu m-am legat de niciun parlamentar USR până când nu am fost provocat.

Fetițele de la USR au luat un băț și au deranjat un câine care evident i-a mușcat. Și îi va mușca de fiecare dată când fetițele de la USR vor îndrăzni să mă jignească”, a încheiat el.

Doi deputaţi la un pas de bătaie pe holurile Parlamentului: "Păduche, eşti zero barat!" | VIDEO

Dan Tănasă: ”Nu am făcut nimic altceva decât să reacționez și să pun la punct niște băieți care s-au trezit la guvernare”.

Deputatul AUR susține că a fost provocat.

”Fetița de la USR a venit spre mine să mă amenințe. E o fetiță cu ochelari. Ei se dau acum fete mari și n-au făcut nimic, sunt victime. Eu am procedat la fel cum proceda USR în 2016, în 2017-2018, adică n-am făcut nimic deosebit. Cel care s-a repezit înspre mine a fost fetița asta cu ochelari de la USR(...). Nu am făcut nimic altceva decât să reacționez la insultele lor și voi reacționa de acum înainte de fiecare dată când vor îndrăzi să-mi adreseze vreun cuvânt, pentru că nu permit”, a precizat deputatul.

Camera Deputaților a adoptat, astăzi, proiectul de lege pentru desființarea SIIJ, cu 171 de voturi ”pentru” și 136 de voturi ”împotrivă”.

Totuşi, proiectul a fost adoptat cu un amendament, respectiv magistraţii vor putea fi trimişi în judecată doar cu avizul CSM.

×
Subiecte în articol: dan tanasa
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close