Antena 3 CNN Actualitate Detalii exclusive din dosarul șoferului Uber care hărțuia femei în București

Detalii exclusive din dosarul șoferului Uber care hărțuia femei în București

Un șofer Uber în vârstă de 39 de ani, din Popești-Leordeni, a fost reținut de polițiștii din București, după ce a hărțuit două tinere pe bancheta din spate a mașinii, la scurt timp după ce le-a preluat pe cliente prin intermediul aplicației.

Detalii exclusive din dosarul șoferului Uber care hărțuia femei în București
Sursa foto: Pixabay
de Alin Tarnovschi    |    31 Aug 2020   •   21:00

Totul a început joi, 27 august, atunci când șoferul a preluat o comandă de pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. O tânără s-a urcat pe bancheta din spate, iar cei doi au pornit către destinație.

În momentul în care au ajuns, femeia a mai rămas preț de câteva secunde pe bancheta din spate pentru a-i da șoferului o recenzie pe aplicația Uber. Barbatul a coborât de la volan și a mers în dreptul portierei din spate unde se afla tânăra și a început să o pipăie, în timp ce el se dezbrăca.

Tânăra s-a speriat, s-a dat jos din mașină și s-a îndepărtat, însă a fost urmărită de șoferul de Uber care a continuă să o atingă și să îi facă propuneri cu tentă sexuală.

Într-un final, femeia a reușit să scape de șofer și a mers direct la Poliție unde a depus o reclamație împotriva acestuia.

Șoferul agresor, a doua victimă în 24 de ore

A doua zi, vineri, 28 august, în jurul orei 12.30, șoferul de Uber a preluat o altă clientă, tot din Sectorul 1. Când s-a urcat în mașină, tânăra i-a cerut bărbatului un șervețel umed, lucru care l-a "activat" pe acesta.

Șoferul a tras mașina într-o parcare aflată în spate blocului în care locuia clienta sa, s-a urcat pe bancheta din spate lângă aceasta și a blocat ușile.

În continuare, bărbatul și-a dat pantalonii jos și a prins-o pe femeie cu mâinile de guler și a bruscat-o. Tânăra s-a speriat, l-a împins, a reușit să deblocheze ușa mașinii și să fugă.

Polițiștii și procurorii l-au identificat pe șoferul de Uber care le-a agresat pe cele două femei și l-au reținut pentru 24 de ore sub acuzația de tentativă de viol, suspectul fiind ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

×
Subiecte în articol: Uber
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close