Antena 3 CNN Actualitate Două persoane au vrut să își spele mașina în râu, dar au fost luate de viitură, în județul Prahova

Două persoane au vrut să își spele mașina în râu, dar au fost luate de viitură, în județul Prahova

Un autoturism în care se aflau două persoane a fost luat de un val de apă, pe râul Telejean, în județul Prahova, astăzi.

Două persoane au vrut să își spele mașina în râu, dar au fost luate de viitură, în județul Prahova
Sursa foto: ISU Prahova
de Adelina Miron    |    25 Iun 2021   •   15:40

Potrivit primelor informații, se pare că persoanele ar fi dorit să spele mașina în râu, dar viitura le-a încurcat planurile.

Două mașini de stingere, o ambulanță și o barcă pneumatică au ajuns la fața locului, iar victimele întâmplării au fost salvate de către echipajele ISU Prahova.

"Recomandăm populației să ia masuri pentru curățarea șanțurilor și rigolelor de scurgere pentru facilitarea evacuării normale a apelor pluviale. De asemenea, în cazul creșterii debitelor pe anumite cursuri de apă, facem apel la cetățeni să nu traverseze râurile prin apă și să nu se apropie de malurile acestora.

În situația manifestării vântului puternic, recomandăm cetățenilor să rămână în spații închise care le asigură protecția și să evite deplasarea în zone cu copaci, panouri publicitare sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți", a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova.

 

 

 

×
Subiecte în articol: viitura masina rau prahova
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close