Antena 3 CNN Actualitate E INCREDIBIL ce a găsit acest oltean după ce şi-a deszăpezit maşina. "Voi da primăria în judecată"

E INCREDIBIL ce a găsit acest oltean după ce şi-a deszăpezit maşina. "Voi da primăria în judecată"

E INCREDIBIL ce a găsit acest oltean după ce şi-a deszăpezit maşina. "Voi da primăria în judecată"
Sursa foto: Foto: craiovaforum.ro
de O.P.    |    04 Feb 2014   •   11:45

Un tânăr din Craiova a avut parte de șocul vieții lui! S-a trezit să dea zăpada de pe mașină, dar s-a pomenit cu autoturismul vandalizat. Inițial nu și-a dat seama ce s-a întâmplat și a sunat la poliție. După ce a analizat bine împreună cu oamenii legii au tras concluzia: cel mai probabil o haită de câini comunitari au atacat aripa autoturismului său.

“În timp ce dădeam zăpada cu mătura am obervat că o parte din aripă a căzut. Am crezut că eu am lovit-o, dar când m-am uitat mai atent am văzut o gaură imensă. Nu mi-a venit să cred. Și polițiștii s-au mirat și mi-au spus că nu au mai văzut așa ceva. Se văd colții înfipți în aripă”, a declarat Alin Măricuțoiu



 Cel mai probabil reparația va costa în jur de 4000 de lei, sumă pe care intenționează să o obțină de la primărie. “Mă gândesc serios să dau primăria în judecată. Nu este vina mea că toată Craiova este împânzită de câini. Eu plătesc pentru parcare și iată ce s-a întâmplat în parcarea din fața blocului”, a mai spus tânărul, citat de craiovaforum.ro.

×
Subiecte în articol: vandalism
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close