Antena 3 CNN Actualitate Ediţie Specială: În ce calitate a vizitat-o William Brînză pe Elena Udrea, în arest, de Ziua Îndrăgostiţilor

Ediţie Specială: În ce calitate a vizitat-o William Brînză pe Elena Udrea, în arest, de Ziua Îndrăgostiţilor

Ediţie Specială: În ce calitate a vizitat-o William Brînză pe Elena Udrea, în arest, de Ziua Îndrăgostiţilor
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Feb 2015   •   23:39

Adrian Ursu a prezentat, la Ediţia Specială de miercuri seară, de la Antena 3, documentul care arată cum a fost posibilă vizita lui William Brînză la Elena Udrea, aflată în arestul Poliţiei Capitalei, de Ziua Îndrăgostiţilor.

În răspunsul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti se arată că William Brînză "s-a prezentat în calitate de avocat, având asupra sa delegaţia şi cererea de grefă".

Elena Udrea îi contrazice însă pe responsabilii arestului Poliţiei Capitalei, arătând într-o postare pe Facebook că Brînză nu a vizitat-o în calitatea sa de avocat, el reprezentându-l pe Dorin Cocoş în instanţă.

"Am văzut că se încearcă impunerea ideii că William Brânză ar putea să se constituie într-o curea de comunicare între mine şi Dorin Cocoş. Nimic mai fals. Din punct de vedere legal, acelaşi avocat ar putea să reprezinte două persoane, dar, pentru a nu lăsa loc de speculaţii, precizez că nu voi apela la serviciile juridice ale domnului Brînză", a ţinut să precizeze Elena Udrea.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close