Antena 3 Actualitate Eroina zilei! Elena Udrea a acordat primul ajutor unei fetiţe care a leşinat

Eroina zilei! Elena Udrea a acordat primul ajutor unei fetiţe care a leşinat

de Antena3.ro    |    31 Aug 2011   •   13:28
Eroina zilei! Elena Udrea a acordat primul ajutor unei fetiţe care a leşinat Foto: Intact Images

Elena Udrea a acordat primul ajutor unei eleve. În timpul unei ceremonii, care a avut loc azi la un liceu din Bucureşti, o elevă a leşinat, iar ministrul Turismului a sărit să o ajute, imediat după ce s-a terminat conferinţa de presă.

Însă, la scurt timp după ce a văzut despre ce este vorba, Elena Udrea şi Neculai Onţanu, s-au aşezat la loc pe scaun. Conferinţa de presă a continuat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. La ieşire, Elena Udrea s-a oprit. A mângâiat-o pe fată şi s-a interesat de cum se simte.

Cu un incident asemănător s-a confruntat şi premierul Emil Boc, la recepţia oferită de Ziua Naţională a Franţei. Pe 14 iulie, Boc l-a prins în braţe pe ambasadorul Henri Paul, după ce acesta a leşinat.

Cel mai grav incident de acest fel cu care s-a confruntat Boc a fost gestul angajatului TVR care s-a aruncat de la balconul Camerei Deputaţilor, în timp ce premierul îşi începea discursul. După ce bărbatului i s-a acordat primul ajutor, opoziţia s-a retras din sală. Partidele de la putere au rămas pentru ca moţiunea de cenzură să fie respinsă.

 
Get Adobe Flash player

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
TOP articole pe Antena 3:
Parteneri
x close