Antena 3 CNN Actualitate EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Gabriela Firea: „Felicităm câștigătorul, dar după cifrele oficiale”

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Gabriela Firea: „Felicităm câștigătorul, dar după cifrele oficiale”

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Gabriela Firea: „Felicităm câștigătorul, dar după cifrele oficiale”
Sursa foto: Foto: Gabriela Firea/ Facebook
24 Noi 2019   •   21:40

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat după anunţarea rezultatelor exit-poll-urilor, că le multumește tuturor celor care au votat-o pe Viorica Dăncilă, candidatul PSD la prezidențiale.

„A fost o campanie de denigrare a PSD, de asemenea, de a lipi atâtea etichete atât pe liderii PSD, cât și pe Viorica Dăncilă. Noi am venit să prezentăm faptele bune de la Guvernare, iar din nefericire din partea cealaltă au venit lucruri neplăcute”, a declarat Gabriela Firea.

„Îi respectăm și pe cei care nu au votat cu PSD.Probabil și noi am avut anumite greșeli, anumite ezitări, tocmai de aceea acest scor”, a mai afirmat primarul general al Capitalei.(...)Felicităm câștigătorul, dar după rezultatele oficiale. Deși cu un scor mare se merge în continuare pe această idee fără PSD”.

Gabriela Firea a mai subliniat că trebuie văzut unde s-a greșit și ca partidul să-și îmbunătățească dialogul cu cetățenii.

Vicepreședintele PSD a anunțat că nu vrea ”mazilirea” lui Dăncilă din fruntea PSD, așa cum e tradiția în partid.

„Tradiția poate fi și stricată. Noi, cei mai tineri, am regretat anumite momente politice care nu ne-au făcut cinste. În loc să vedem din ce cauza am obținut acel scor, am venit să ne luptăm între noi. Am da mare satisfacție adversarilor noștri, nu îi numesc dușmani.Deși cu un scor mare, se merge pe această idee o Românie fără PSD, deși oamenii au murit la Revoluție pentru multipartidism, libertate de exprimare. Eu nu cred că trebuie să existe acest mesaj de izolare a PSD”, a spus Gabriela Firea.

Citește Și ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll: "Mulțumesc tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea"

Citește șI ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declarații după închiderea urnelor: Este cea mai categorică victorie obţinută vreodată împotriva PSD

Citește Și EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENȚIALE!

×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close