Antena 3 CNN Actualitate ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll: "Mulțumesc tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll: "Mulțumesc tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea"

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă, primele declarații după rezultatele exit-poll: "Mulțumesc tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea"
Sursa foto: foto: Agerpres
24 Noi 2019   •   21:02

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Klaus Iohannis este vechiul și noul președinte al României, arată datele EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2 realizat de CURS și Avantgarde la comanda Antena 3. Iohannis obține astfel încă un mandat de cinci ani. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Potrivit datelor valabile la ora 19.30, Klaus Iohannis este cotat cu 64.8% din vtorui, în timp ce contracandidata PSD, Viorica Dăncilă era cotată la doar 35.2%.

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Viorica Dăncilă face primele declarații după anunțarea rezultatelor exit-poll. 

"Vreau să le mulțumesc în mod special celor care au votat cu inima. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei din teritoriu, primarilor, simaptizanților PSD, tuturor celor care au vrut să înlocuiască ura și dezbinarea cu unitatea și încrederea. PSD a recâștigat încrederea cetățenilor români care ne-au votat în 2016. Am recuperat voturile pe care le-am pierdut la alegerile europarlamentare, iar astăzi avem peste trei milioane de voturi, ceea ce înseamnă că avem numărul de voturi pe care le-am avut la parlamentartele din 2016 și care ne-au permis să intrăm la guvernare. Am toată convingerea că numărul de voturi de astăzi ne ajută și ne obligă și în acest sens vom face tot ce e posibil să câștigăm alegerile locale și alegerile parlamentare. Avem în acest moment un rezultat exit-poll, vom sta până vom prelua toate procesele verbale din teritoriu, vom face numărătoare paralelă pentru că atunci vom ști cu adevărat rezultatul voturilor de astăzi. Vă mulțumesc!". 

Citiți și EXIT POLL ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019 TURUL 2. Avem REZULTATELE ALEGERILOR PREZIDENȚIALE!

 

 

 

×
Subiecte în articol: declaraţii Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close