Antena 3 CNN Actualitate Explozie într-o locuinţă din Iaşi: Trei persoane, între care un copil de doi ani, în stare gravă (VIDEO)

Explozie într-o locuinţă din Iaşi: Trei persoane, între care un copil de doi ani, în stare gravă (VIDEO)

Explozie într-o locuinţă din Iaşi: Trei persoane, între care un copil de doi ani, în stare gravă (VIDEO)
23 Mai 2010   •   17:58

O explozie care s-a produs într-o locuinţă din comuna ieşeană Andrieşeni a provocat rănirea gravă a trei persoane, între care şi un copil de doi ani.

Potrivit Mediafax, cele trei victime - un bărbat de 37 de ani, o femeie de 61 de ani şi un copil de doi ani - au fost rănite în urma exploziei unei butelii din locuinţa acestora.

Victimele au suferit arsuri de gradele I, II, III şi IV, acestea fiind transportate de urgenţă la două spitale din municipiul Iaşi.

"La o primă evaluare, femeia şi bărbatul au suferit arsuri de gradele I, II, III şi IV pe diferite zone ale corpului, iar faptul că explozia s-a produs într-un spaţiu închis determină suspiciunea de arsuri la nivelul căilor respiratorii. Prognosticul în cazul celor două persoane este unul rezervat", a declarat pentru sursa citată medicul Tudor Ciubotaru, şeful UPU din cadrul Spitalului de Urgenţe din Iaşi.

Potrivit medicilior de la Spitalul de Copii "Sfânta Maria", copilul de doi ani se află internat în stare gravă, prognosticul în cazul acestuia fiind de asemenea unul rezervat.




Antena3.ro



×
Subiecte în articol: Iași explozie butelie victime raniti
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close