Antena 3 CNN Actualitate Explozie la Rafinăria Brazi. Şase persoane au suferit arsuri de gradele I, II şi III la faţă şi la mâini

Explozie la Rafinăria Brazi. Şase persoane au suferit arsuri de gradele I, II şi III la faţă şi la mâini

Explozie la Rafinăria Brazi. Şase persoane au suferit arsuri de gradele I, II şi III la faţă şi la mâini
Sursa foto: Foto: Antena 3
06 Apr 2012   •   16:17
UPDATE 19.00 - Cinci din cele şase persoane care au fost rănite în explozia produsă, vineri, la Rafinăria Petrobrazi din municipiul Ploieşti rămân internate în spital, acestea având arsuri de gradele II şi III la nivelul feţei şi mâinilor.

UPDATE 17.00 -
Explozia produsă, vineri, în incinta Rafinăriei Petrobrazi a fost cauzată, cel mai probabil, de o scânteie produsă mecanic în apropierea unei pungi de gaze, a declarat prefectul de Prahova, Adrian Dobre. Potrivit prefectului, în momentul deflagraţiei muncitorii lucrau la curăţarea unei conducte industriale.

O explozie a avut loc, vineri, la Rafinăria Brazi din Prahova. Şase persoane au fost rănite. Printre victimele de la rafinărie sunt şi cetăţeni austrieci

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Prahova, cei şase răniţi au suferit arsuri de gradele I, II şi III la faţă şi la mâini, urmând să fie transportate cu ambulanţele la Spitalul Judeţean din Ploieşti.

Conform acestora, o parte dintre victime sunt cetăţeni austrieci care lucrau la rafinărie.

Medicii au precizat că starea răniţilor este stabilă, nefiindu-le pusă în pericol viaţa.

Prefectul de Prahova, Florin Dobre, a precizat că în momentul exploziei angajaţii curăţau mai multe canale. El a mai spus că o singură persoană are arsuri de gradele doi, celelalte suferind arsuri de gradul întâi.

×
Subiecte în articol: brazi explozie
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close