Antena 3 CNN Actualitate Mesajul cutremurător transmis de colegii femeii arse la Giurgiu. ”Uciderea noastră este complet normalizată!”

Mesajul cutremurător transmis de colegii femeii arse la Giurgiu. ”Uciderea noastră este complet normalizată!”

Noi detalii ies la iveală în cazul fetei ucise și arse în județul Giurgiu. Vecinii, bunicii bunicilor fetei făcea parte dintr-o familie bună. Iar colegii de breaslă ai tinerei au scris un mesaj cutremurător pe o rețea socială, după ce e fost făcut public faptul că aceasta lucra la un salon de masaj erotic.

Mesajul cutremurător transmis de colegii femeii arse la Giurgiu. ”Uciderea noastră este complet normalizată!”
Sursa foto: Exclusiv Antena 3
de Georgiana Adam    |    12 Noi 2020   •   08:30

Reprezentanțiii Asociației pentru Lucrătorii Sexuali au postat pe o rețea socială un mesaj impresionant după apariția știrii cu privire la sfârșitul tragic al fetei care lucra în salonul de masaj erotic din Capitală.

Colega noastra, Mihaela-Sabina, a fost ucisă!

Zilele acestea citim cu multă îndurerare știrile apărute despre Mihaela-Sabina, despre cele mai cumplite ultime clipe din viața ei. Răpită, violată, torturată, ucisă, cadavrul incendiat.

Suntem îndoliate de moartea ei, deși nu am cunoscut-o.

”Violențele împotriva lucrătoarelor și lucrătorilor sexuali nu sunt ieșite din comun”

Violențele împotriva lucrătoarelor și lucrătorilor sexuali nu sunt ieșite din comun. Acest caz șocant, extrem, face parte dintr-un continuum alimentat de stigmă.
Noi știm deja că viețile noastre valorează mai puțin: prin stigmă, criminalizare, marginalizare, discriminare. Inclusiv statul este direct complice la starea de fapt.

Ultimele știri fac referire la faptul că Mihaela-Sabina lucra la un salon de masaj erotic, portretizând-o în mod senzaționalist.

Dar noi știm că odată ce cazul va fi rezolvat, și senzaționalul se va fi dus, alte si alte lucratoare si lucratori sexuali vom lucra în salon, în apartament, pe stradă etc, cu aceeasi frică - și aceeași conștientizare că nu beneficiem de nicio protecție.

”Uciderea noastră este complet normalizată!”

Violențele împotriva lucrătorilor/lucrătoarelor sexuale sunt complet normalizate!

Uciderea noastră este complet normalizată! Dupa cum vedem în filme, în artă, în literatură, în jocuri, în media, în jurul nostru peste tot.

Noi o vom păstra pe Mihaela-Sabina în memoria noastră, alături de Laura și multe altele, incercând să contribuim la o lume mai bună, cu mai putină violență” au scris colegi ai fetei pe Facebook. 

Venea dintr-o familie bună, înstărită

Vecinii din localitatea natală a tinerei povestesc că familia acesteia este una bună, chiar înstărită, însă pe Mihaela nu au mai văzut-o de când era copilă. Iar în ultima vreme, nici mama, nici bunicii, nu au mai fost văzuți de vecini. 

Tânăra de 32 de ani a fost descoperită în timp ce ardea pe marginea unui drum din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu. Autoritățile au reușit să identifice trupul femeii după o săptămână de investigații. Mihaela Sabina Mircea era dovorțată și avea un copil de 8 ani. Acum, oamenii legii încearcă să dea de urma criminalului. 

 

×
Subiecte în articol: incendiată
Parteneri
Marius Budăi, anunțul momentului pentru pensionarii români
x close