Antena 3 CNN Actualitate Fata ucisă era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României: „Cum au putut să stea la poartă știind că în casa aia e un criminal?”

Fata ucisă era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României: „Cum au putut să stea la poartă știind că în casa aia e un criminal?”

Fata ucisă era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României: „Cum au putut să stea la poartă știind că în casa aia e un criminal?”
Sursa foto: Foto: Facebook/Alexandru Cumpănașu
26 Iul 2019   •   16:28

Alexandra, fata ucisă în Caracal, era nepoata lui Alexandru Cumpănașu, președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României, a avut o ieșire nevoasă în direct la România TV pe ceea ce s-a întâmplat în ziua când copila a cerut ajutorul. 

Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, a sunat joi seară la 112 şi a anunţat că este ţinută captivă într-o casă.

Citiți și Ce ar fi spus Alexandra Măceșanu, una dintre fetele dispărute, când a apelat 112. Imagini dramatice de la locul crimelor. VIDEO

„Îmi e foarte greu să vorbesc de acest lucru. Noi în familie, avem o regulă, nu vorbim despre ceea ce se întâmplă în familia noastră. Dar fac acest gest pentru că jigodiile din fruntea statului român să nu aibă impresia că scapă. Fiecare dintre şefii acestor sisteme mă cunosc bine. Dacă mi-a intrat în cap că vor pleca, vor pleca! Şi o să vă dau detalii pe care poate nu le ştiţi. Ofiţerii de poliţie, în timp ce Alexandra era în casă, stăteau la poartă. În timp ce ea ţipa şi a fost auzită, erau opriţi de către procurori să intre. Deşi unii dintre ei au vrut să intre chiar şi fără să îndeplinească termenul de ora 6.00, procurorul de caz a dispus să nu se intre. Eu am aflat la 11 seara azi-nopate şi de atunci nu am dormit deloc.

Aici eu vreau ca nişte capete să cadă. Nişte jigodii să plece. Art. 27 din Constituţie spune clar pentru toţi că un cetăţean, eu, nu un procuror sau poliţist care are autoritate, poate oricând să intre în domiciliul oricăriei persoane dacă o face pentru a salva viaţa unei persoane şi are indicii în acest sens. Păi ce judecător cretin a putut fi acela care pune rezoluţie ora şase? (...) La ora 12 noaptea, după ce Alexandra a sunat de atâtea ori, a vorbit 20 de minute, ar pleca ministru cu tot cu Parchet. Le-am spus să-l ia pe tatăl fetei să recunoască vocea. Și a recunoscut. Trebuia să spun eu. Băieții aștia din sistem vor avea o viață grea cu mine. Cine poate domi liniștit dacă au copii știind că polițiștii au stat la poartă știind că în casa aia e un criminal. Dar ce au făcut o zi jumătate?! Stă în faţa casei criminalului, să se îndeplinească termenul de ora şase, când are Constituţia de partea lui. Ce poliţist şi procuror are sufletul acesta? (...) STS, să dea trei adrese false? Cât de cretin, cât de prost să fii? Dacă şeful STS nu-şi dă demisia azi, vă asigur că mâine va fi plângere la Parchet pentru tot ceea ce s-a întâmpat la STS, de la soft până la clădirile de acolo. S-au băgat sute de milioane de euro, unde au ajuns banii ăia? În buzunarele cui?", a izbucnit Alexandru Cumpănașu. 

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, fata de 15 ani măcelărită în Olt: „Mă aflu într-o casă veche, are doi câini-lup...”

Mărturia unei foste angajate a bărbatului bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal. „Mi-a spus că îmi dă bani să mă culc cu el. Îi plăceau filmele de groază”

Noi dezvăluiri șocante despre mecanicul auto din Caracal. Ce spune o femeie care a lucrat ca bucătăreasă pentru el

Poliția, despre cazul fetelor dispărute din Caracal: Fata a sunat și a spus că se află într-o curte cu mulți câini

Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, era divorțat și locuia singur

Mihaela Luiza Melencu a fost văzută ultima dată în timp ce era luată la ocazie. „Parcă a înghiţit-o pământul”, spunea mama ei

Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. Alexandra avea 15 ani, era cuminte şi nu umbla în anturaje dubioase

 

×
Subiecte în articol: criminal caracal Alexandra Măceşanu
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close