Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Arad a sunat la 112 şi a anunţat că o bombă ar fi fost montată pe una dintre maşinile sale

O femeie din Arad a sunat la 112 şi a anunţat că o bombă ar fi fost montată pe una dintre maşinile sale

O femeie din Arad a sunat, astăzi, la numărul unic de urgenţă 112, şi a anunţat că a fost ameninţată, dar şi că o bombă ar fi fost montată pe una dintre maşinile sale.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Noi 2023   •   12:01

Polițiștii din Arad au intervenit în zonă, peroanele din imobilele din zona în curs de evacuare, fiind constituit un perimetru de siguranță. Traficul a fost blocat pe toată strada.

A fost solicitată echipa de pirotehniști.

Potrivit unor surse, femeia care a sunat la 112 ar fi judecător.

Cazul vine la mai bine de doi ani după ce Ioan Crişan, un om de afaceri din Arad, a murit după ce o bombă plasată în maşina sa a explodat. Până în prezent, cazul a rămas deschis, având în vedere că anchetatorii nu au identificat niciun suspect în cazul atentatului cu bombă.

"Deocamdată nu putem şti exact ce se întâmplă la faţa locului, pentru că poliţiştii au blocat întreaga zonă. Vorbim de strada Mărăşeşti, aflată în zona centrală a municipiului Arad. Pe această stradă, printre altele, îşi are sediul Poliţia de Frontieră. În urma apelului la 112, prin care se anunţa faptul că pe o maşină ar fi fost instalat un dispozitiv exploziv şi o femeie ar fi fost ameninţată, poliţiştii arădeni au intrat în alertă şi au blocat strada. Echipele de pirotehnişti au sosit la faţa locului şi urmează să facă, conform procedurilor, o evaluare a situaţiei, iar apoi să decidă modul în care vor interveni.

De obicei, se folosesc roboţi sau câini special antrenaţi pentru a se stabili dacă este vorba de explozibil. De asemenea, e foarte important de văzut zona unde ar fi fost amplasat acela dispozitiv. În funcţie de aceste prime informaţii, cei de la echipele pirotehnice vor stabili modul de intervenţie", a explicat Dragoş Boţa, jurnalist Antena 3 CNN.

În urma verificărilor, anchetatorii au descoperit că alarma a fost una falsă.

×
Subiecte în articol: Arad IPJ Arad bombă
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close