Antena 3 CNN Actualitate Fosta noră a lui Virgil Măgureanu îl dă în judecată pe Traian Băsescu

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu îl dă în judecată pe Traian Băsescu

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu îl dă în judecată pe Traian Băsescu
de M.Z.    |    05 Mai 2016   •   18:15

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, Alina Măgureanu, a anunțat, joi, la Antena 3, că îl va da în judecată pe fostul președinte Traian Băsescu, pentru a-și apăra astfel reputația care susține că i-a fost știrbită, în urma denunțurilor pe care ea le-a făcut împreună cu Florin Ghiulbengian.

Alina Măgureanu s-a arătat deranjată de faptul că s-a spus despre ea că este ”piți”, ”unealtă”, ”mafioată” și în multe alte feluri.

”Domnul Băsescu cred că nu a studiat aceste denunțuri, a reacționat dintr-un impuls specific probabil vârstei, nu mai are răbdare să se consulte cu avocații și cu consilierii, dacă are așa ceva. I-aș recomanda acest lucru. (...) Cred că ce face Traian Băsescu e un mod de a mă intimida”, a spus Alina Măgureanu, joi, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

Alina Măgureanu a spus că se referă la acuzațiile pe care Florin Ghiulbenghian i le-a adus lui Traian Băsescu, iar fostul președinte a reacționat ca și cum ea ar fi făcut acele declarații.

”Nu are răbdare, nu eu am făcut denunț împotriva lui, ci Florin Ghiulbenghian”, a explicat Alina Măgureanu.

Potrivit fostei nore a lui Virgil Măgureanu, demersul ei vine după ce fostul președinte ar încerca să o intimideze, iar Traian Băsescu ”a acționat dintr-un impuls specific vârstei”.

Pe 24 martie, Florin Ghiulbenghian a depus și semnat la Direcția Națională Anticorupție (DNA) un denunț pe numele fostului președinte al României, Traian Băsescu, al fostului procuror-șef al DNA, Daniel Morar, și al fostului președinte al PNL, Crin Antonescu

Florin Ghiulbenghian a spus că nu îl pune nimeni să facă denunțurile pe care le-a făcut, în ciuda faptului că și el are, la rândul său, dosare și, astfel, ar putea scăpa mai ușor, potrivit noului Cod penal.

Ce nume grele apar în denunț:

- Moldoveanu Daniel, la data faptelor consilier prezidențial la Departamentul pentru Siguranță Națională

- Morar Daniel, la data faptelor procuror-șef al DNA

- Băsescu Traian, la data faptelor președinte al României
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close