Antena 3 CNN Actualitate Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, mesaj emoționant după înmormântarea artistului: ”Steaua mea e tristă, nu mai strălucește”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, mesaj emoționant după înmormântarea artistului: ”Steaua mea e tristă, nu mai strălucește”

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, Simona Florescu, a transmis un mesaj emoționant, la patru zile de la înmormântarea artistului. Aceasta a mulțumit tuturor persoanelor care i-au fost alături în această perioadă, dar mai ales soțului fiicei sale, care s-a ocupat de organizarea înmormântării.

Fosta soție a lui Ion Dichiseanu, mesaj emoționant după înmormântarea artistului: ”Steaua mea e tristă, nu mai strălucește”
de Andreea Ştefan    |    26 Mai 2021   •   10:31

”Dragii mei, țin să mulțumesc ginerelui meu Adrian Artene, pentru organizarea perfecta a ceremoniei pentru Dichi al nostru. El a gandit toate detaliile,am mai venit si noi cu ceva idei dar el a fost si este stâlpul nostru.

Mulțumim tuturor celor care fizic sau prin mesaje, au adus un ultim bun-rămas lui Dichi.

Steaua mea e tristă, nu mai strălucește dar Dichi este acum cel mai strălucitor astru din Univers, așa cum a strălucit și aici, lângă noi.

Sunt convinsă că ne va proteja și de acolo și vom avea grijă să rămână în memoriile noastre si ale celor care il iubesc.

Lumină și iubire veșnică, Dichi drag!”, a scris Simona Florescu pe contul său personal de Facebook.

Actorul Ion Dichiseanu a murit la vârsta de 87 de ani. Acesta era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală.

Ion Dichiseanu a fost condus pe ultimul drum, sâmbătă, 22 mai și a fost înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală. Artistul a beneficiat de onoruri militare el fiind decorat, de altfel, de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul "Serviciul Credincios" în grad de ofițer.

Maestrul a fost înmormântat în sicriu alb, în haine albe, iar mașina mortuară a fost condusă de o femeie. Aceasta a fost dorința maestrului Ion Dichiseanu.

×
Subiecte în articol: Ion Dichiseanu Klaus Iohannis
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close