Antena 3 CNN Actualitate Fundaţia Mihai Neşu are o nouă pagină oficială de Internet. Află cum poți ajuta

Fundaţia Mihai Neşu are o nouă pagină oficială de Internet. Află cum poți ajuta

Fundaţia Mihai Neşu are o nouă pagină oficială de Internet. Află cum poți ajuta
de N.B.    |    29 Ian 2013   •   21:32
FUNDAȚIA MIHAI NEȘU are o nouă pagină oficială de Internet, realizată cu ajutorul websource.ro, și poate fi găsită la www.mihainesufoundation.com , www.mihainesufoundation.ro si www.fundatiamihainesu.ro .

Noul site este realizat în trei limbi şi prezintă activitatea fundaţiei fostului fotbalist al echipelor Steaua Bucureşti şi FC Utrecht.

"Dupa multă muncă alaturi de prietenii noştri de la websource.ro, care s-au oferit să ne sponsorizeze cu tot ce a fost nevoie, Mihai Neşu Foundation are, în sfârşit, de azi, un website profesionist facut în trei limbi(Romană, Olandeză şi Engleză), unde puteţi urmări toate activităţile noastre şi ne puteţi sprijini sau contacta în cazul în care copilul dumneavoastra are nevoie de ajutorul nostru", a declarat Mihai Neşu pentru Antena3.ro.



Mihai Neşu a început, prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, să-i ajute pe copiii imobilizaţi în scaun cu rotile. Pentru asta va lupta de acum încolo fotbalistul român, care spune că gestul acesta îl va ajuta chiar şi pe el să se vindece mai uşor.

Întrucât Mihai a simţit pe propria piele dificultăţile cu care se confruntă o persoană paralizată, principalul obiectiv al fundaţiei este de a oferi ajutor persoanelor cu dizabilităţi din România. "Mai mult, lista cu dezavantaje creşte într-un mediu precum cel în care oamenii cu dizabilităţi din România sunt nevoiţi să îşi ducă existenţa. Din acest motiv s-a propus furnizarea de facilităţi şi beneficii comparative cu cele din Olanda", scrie pe pagina oficială de Facebook a fundaţiei.

Cei care doresc să sprijine financiar acțiunile fundației Mihai Neșu au la dispoziție pe noul site conturile atât din Olanda, cât și din România.  

De asemenea, puteți sprijini activitatea fundației și prin cumpărarea unui tricou oficial „Mihai Neșu Foundation”. Echivalentul a 10€ din prețul acestuia sunt direcționati în conturile fundației.



Fundaţia Mihai Neşu are şi un canal oficial de YouTube, unde sunt încărcate clipuri ale fundaţiei, apariţiile la televizor, acţiuni şi iniţiative, precum şi filmări de la şcoala de fotbal din Utrecht.

×
Subiecte în articol: fundatia Mihai Nesu Mihai Nesu
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close