Antena 3 CNN Actualitate Fundaţia Mihai Neşu îţi oferă şansa să ajuţi 420 de copii

Fundaţia Mihai Neşu îţi oferă şansa să ajuţi 420 de copii

Fundaţia Mihai Neşu îţi oferă şansa să ajuţi 420 de copii
20 Mar 2012   •   12:14

Mihai Neşu continuă să facă gesturi caritabile prin intermediul fundaţiei cei îi poartă numele. Chiar şi atunci când obstacolele îl împiedică să îşi ajute semenii, fostul fotbalist găseşte soluţii să sară în ajutorul lor.

Neşu a postat pe pagina de Facebook a fundaţiei un îndemn pentru cei care doresc să redirecţioneze cei 2% din impozitul pe venitul anual datorat către stat, motivând că propria fundaţie nu poate beneficia de acest ajutor întrucât este olandeză. "Fiindcă noi suntem o fundaţie olandeză şi nu putem beneficia de acest ajutor vă rugăm să le redirectionaţi lor (n.r. Asociaţia Pro Vita) cei 2% din impozitul dumneavoastră. Mulţumim", se arată în mesajul de pe Facebook.

Intră pe pagina asociaţiei, descarcă formularul 230 şi redirecţionează cei 2% către cei 420 de copii din grija Asociaţiei PRO VITA Valea Plopului.

Asociaţia Pro Vita pentru născuţi şi nenăscuţi este o organizaţie non-guvernamentală, non-profit şi apolitică. Misiunea asociaţiei este să protejeze demnitatea vieţii umane în general, iar în particular pe cea a copiilor născuţi şi nenăscuţi. Copiii au dreptul de a se naşte, dreptul la o creştere într-un mediu cât mai apropiat de cel familial, au dreptul la educaţie şi asistenţă medicală. Pro Vita vine, după posibilităţi, în întâmpinarea realizării accesului la toate aceste drepturi, în cazul copiilor nenăscuţi sprijinind mama să nu ajungă la soluţia criminală a avortului, iar după naştere acordând ajutorul necesar copilului şi mamei, în unele cazuri, chiar întregii familii.

Prin fundaţia pe care a înfiinţat-o, Mihai Neşu şi-a propus să ajute oamenii imobilizaţi, aflaţi în scaune cu rotile, să aibă o viaţă mai bună.


×
Subiecte în articol: fundatia Mihai Nesu Mihai Nesu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close