Antena 3 CNN Actualitate Fundaţia Mihai Neşu vine în ajutorul copiilor cu dizabilităţi de la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix

Fundaţia Mihai Neşu vine în ajutorul copiilor cu dizabilităţi de la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix

Fundaţia Mihai Neşu vine în ajutorul copiilor cu dizabilităţi de la Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix
Sursa foto: Foto: Facebook Mihai Nesu Foundation
06 Iun 2014   •   14:19

Mihai Neşu a vizitat Spitalul Clinic de Recuperare Medicală Băile Felix, într-un program care îşi propune dotarea centrelor de recuperare pentru copii la standarde internaţionale, sprijinit fiind de Fundaţia Mihai Neşu.

Fostul fotbalist a întâlnit aici copii care suferă de dizabilităţi şi a putut observa progresele recuperării unor copii ale căror cazuri îi erau cunoscute.

"Copiii au fost foarte fericiţi când l-au întâlnit pe Mihai pe coridoarele spitalului şi fiind motivaţi de prezenţa lui, aceştia au încercat să defileze în paşi cât mai corecţi", se arată pe pagina de Facebook a Fundaţiei Mihai Neşu.

Fundaţia Mihai Neşu urmăreşte îmbunătăţirea calităţii serviciilor medicale şi dotarea cu aparatură performantă a unităţii medicale.

----

Pe 10 mai 2011, Mihai Neşu s-a accidentat grav la un antrenament al echipei sale, în urma coliziunii cu un coleg de echipă. A fost diagnosticat cu fractură de vertebră cervicală şi a fost operat imediat, iar de atunci continuă lupta pentru recuperarea lui şi din 2012 lupta pentru recuperarea celor aflaţi în aceeaşi situaţie.


FUNDAȚIA MIHAI NEȘU are o nouă pagină oficială de Internet, realizată cu ajutorul websource.ro, și poate fi găsită la www.mihainesufoundation.com , www.mihainesufoundation.ro si www.fundatiamihainesu.ro . 

Noul site este realizat în trei limbi şi prezintă activitatea fundaţiei fostului fotbalist al echipelor Steaua Bucureşti şi FC Utrecht.

Cei care doresc să sprijine financiar acțiunile fundației Mihai Neșu au la dispoziție pe noul site conturile atât din Olanda, cât și din România.  

De asemenea, puteți sprijini activitatea fundației și prin cumpărarea unui tricou oficial „Mihai Neșu Foundation”. Echivalentul a 10€ din prețul acestuia sunt direcționati în conturile fundației.

Fundaţia Mihai Neşu are şi un canal oficial de YouTube, unde sunt încărcate clipuri ale fundaţiei, apariţiile la televizor, acţiuni şi iniţiative, precum şi filmări de la şcoala de fotbal din Utrecht.


×
Subiecte în articol: fundatia Mihai Nesu Mihai Nesu
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close