Antena 3 CNN Actualitate Gabriel Oprea, despre copia tezei de doctorat a lui Florian Coldea: „Nu mai ştiu. Trebuie să mă uit în bibliotecă”

Gabriel Oprea, despre copia tezei de doctorat a lui Florian Coldea: „Nu mai ştiu. Trebuie să mă uit în bibliotecă”

Gabriel Oprea, despre copia tezei de doctorat a lui Florian Coldea: „Nu mai ştiu. Trebuie să mă uit în bibliotecă”
29 Sep 2018   •   14:00

Gabriel Oprea declară despre teza de doctorat a lui Florian Coldea că a coordonat 24 de teze de doctorat şi nu mai ştie dacă are sau nu vreo copie după lucrarea lui Coldea. Întrebat dacă o va face publică, Oprea a spus: "V-am răspuns deja la întrebare".

Întrebat, sâmbătă, la Iaşi, despre afirmaţia fostului ofiţer SRI, Daniel Dragomir, potrivit căreia ultima copie rămasă a tezei de doctorat a lui Florian Coldea se află acasă la el, în calitate de coordonator de doctorat al acestuia, Gabriel Oprea a răspuns: "Am coordonat 24 de teze de doctorat. Nu mai ştiu. Trebuie să mă uit în bibliotecă, să văd".

Întrebat, de asemenea, dacă o va face publică, Oprea a refuzat să răspundă, spunând doar: "V-am răspuns deja la întrebare".

Fostul ofiţer SRI, Daniel Dragomir, a anunţat, vineri seară, că, din informaţiile sale, ultima copie rămasă a tezei de doctorat a lui Florian Coldea se află acasă la fostul ministru de Interne şi coordonatorul de doctorat al acestuia, Gabriel Oprea.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close