x close

Gheorghe Dincă a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava

de S.T.    |    01 Oct 2019   •   14:23
Gheorghe Dincă a fost scos din Arestul Central. Motivul pentru care a fost dus la spitalul Penitenciar Jilava Galerie foto (1) Foto: captură Antena 3

Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal, a fost transferat din Arestul Central.

Dincă a fost dus în Spitalul Penitenciar Jilava, pentru efectuarea unor măsuri procedurale dispuse în cazul anchetei penale. 

Magistraţii Tribunalului Olt au prelungit miercurea trecută, cu 30 de zile, până pe 24 octombrie, mandatul de arestare pentru Gheorghe Dincă, inculpat în cazul crimelor din Caracal.

Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, de 15 ani, pe data de 25 iulie, iar ulterior i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie. 

Cazul Caracal zguduie din nou credibilitatea Poliţiei Române. Vă amintim că este anchetă după ce mama Luizei Melencu a susţinut că a fost agresată verbal de un comisar în laboratorul criminalistic.

Poliţistul s-ar fi enervat pentru că femeia voia să se răzgândească în privinţa prelevării probelor ADN care să fie trimise la FBI.

Într-un final, acuză mama fetei dispărute, probele au fost luate cu forţa.

Citiți și:

Culisele scandalului Poliție-Monica Melencu. Comisar acuzat că a amenințat-o pe mama Luizei

Parteneri
Parteneri
sati