Antena 3 CNN Actualitate Gigi Becali în cătuşe. Avocatul lui: Procurorii nu ne-au dat niciun document din dosar (VIDEO)

Gigi Becali în cătuşe. Avocatul lui: Procurorii nu ne-au dat niciun document din dosar (VIDEO)

Gigi Becali în cătuşe. Avocatul lui: Procurorii nu ne-au dat niciun document din dosar (VIDEO)
Sursa foto: becali
02 Apr 2009   •   21:04

Gigi Becali a fost dus joi seară la Judecătoria sectorului 1, unde se va judeca propunerea de arestare preventivă. El nu a fost audiat nici până la această oră, susţin avocaţii care îl apără. Atât avocatul Cătălin Dancu, cât şi Gheorghe Mateuţ au declarat că omul de afaceri din Pipera a fost ţinut astăzi la sediul politiei Capitalei, fără să i se ia declaraţii. Mai mult, Cătălin Dancu acuză procurorii că au stat închişi în birou şi nu le-au dat avocaţilor nici măcar un document privind ancheta.

?I-au fost aduse la cunoştinţă învinuirile şi atât, avocaţii nu au primit nici măcar ordonanţa de reţinere a lui Gigi Becali pentru a o putea ataca în instanţă.? a spus Dancu.



Omul de afaceri e cercetat pentru sechestrarea de persoane în cazul de acum 2 luni, când maşina lui Becali a fost furată dar recuperată de oamenii finanţatorului Stelei, făra a apela la poliţie.

Interesant este că nu a existat nicio plângere în dosar, dar poliţia s-a autosesizat.

Becali a fost ?săltat? de mascaţi joi dimineaţă, şi dus la Poliţia Capitalei cu mandat de aducere, deşi nu fusese citat anterior. Avocaţii lui Becali sunt nemulţumiţi şi au cerut procurorilor să le pună la dispoziţie toate documentele din dosar. Ei ar putea cere un nou termen judecătorilor, pentru a putea studia documentele din dosar.



Declaraţiile avocatului lui Gigi Becali



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Becali
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close