Antena 3 CNN Actualitate Idei de mărţişor. Zeci de tarabe au invadat trotuarele din Capitală

Idei de mărţişor. Zeci de tarabe au invadat trotuarele din Capitală

Idei de mărţişor. Zeci de tarabe au invadat trotuarele din Capitală
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    29 Feb 2016   •   14:04
Idei de mărţişor. A început nebunia de mărţişor. Zeci de tarabe au invadat trotuarele din Capitală şi i-au atras pe oameni ca un magnet. Mii de oameni s-au înghesuit să cumpere un trifoi cu patru foi sau un coşar de la tarabele din Bucureşti.

Idei de mărţişor. Afişele care anunţau mari reduceri, i-au făcut pe cumpărători să ignore aglomeraţia şi coatele primite de la cei din jur. Comercianţii au afişat "preţuri bombă"- 1 leu mărţişorul, e drept, de calitate îndoielnică, mărţişoarele fiind norocoase şi de prost gust. Dar ce mai contează atunci când totul se negociază.

Idei de mărţişor. Ascunse după tarabele cu mărţişoare sclipitoare, au stat cele lucrate manual. Ceva mai scumpe, dar făcute cu măiestrie, podoabele au avut clienţii lor.

Departe de aglomeraţia de pe stradă, în magazine luxoase, domnii generoşi au cumpărat pandante simple, cu un singur diamant sau mai multe. S-au vândut puţine, însă profitul patronilor l-a depăşit cu mult pe cel al comercianţilor stradali, care au avut mii de clienţi. 

Idei de mărţişor. Pentru un singur mărţişor, din aur de 18 karate, încrustat cu diamante şi safire, domnii au plătit chiar şi 40 de mii de lei.

×
Subiecte în articol: reduceri 1 martie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close