Antena 3 CNN Actualitate Igaş îi recomandă lui Fătuloiu "să se abţină de la alte declaraţii" până la finalizarea raportului

Igaş îi recomandă lui Fătuloiu "să se abţină de la alte declaraţii" până la finalizarea raportului

Igaş îi recomandă lui Fătuloiu "să se abţină de la alte declaraţii" până la finalizarea raportului
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Noi 2010   •   13:45

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, i-a recomandat, luni, secretarului de stat în MAI Dan Fătuloiu să se abţină de la declaraţii până la finalizarea raportului intern. Recomandarea vine după ce Fătuloiu a declarat că ar fi fost trădat de colegi din minister.

"Am auzit ce a declarat Dan Fătuloiu despre trădarea sa. Îi recomand să se abţină de la alte declaraţii, până la finalizarea raportului", a spus Igaş, răspunzând astfel unei întrebări referitoare la afirmaţiile lui Fătuloiu potrivit căruia ar fi fost "trădat" de "colegii de la Economic" din MAI, cărora le ceruse o hartă a clanurilor mafiote.

Ministrul de Interne a adăugat că, dacă Fătuloiu are impresia că a fost trădat de colegii din minister, "să spună cine sunt aceştia".

Traian Igaş a mai fost întrebat dacă s-a gândit la o eventuală demitere a secretarului de stat. Ministrul susţine că, deocamdată, nu doreşte să facă nicio declaraţie privind acest lucru, însă este conştient de interesul prezentat faţă de acest subiect. El a subliniat că, atâta timp cât nu are un raport clar privind situaţia din MAI, nu va lua nicio decizie şi nu va face alte declaraţii, pentru că ar fi ilegal.

Conducerea Ministerului Administraţiei şi Internelor urmează să finalizeze raportul privind situaţia din judeţul Neamţ, unde şeful IPJ este bănuit de legături cu clanurile interlope şi de management defectuos. Totodată, urmează să fie stabilit şi dacă un raport al Departementului Economic din MAI, cerut de secretarul de stat Fătuloiu, s-ar fi scurs din minister, ducând la tentativa de mituire a acestuia.

Igaş, despre Fătuloiu

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close