Antena 3 CNN Actualitate Imagini cu Marcel Ciolacu pe Muntele Athos. Premierul și-a petrecut ziua de nume în Grecia, alături de călugări

Imagini cu Marcel Ciolacu pe Muntele Athos. Premierul și-a petrecut ziua de nume în Grecia, alături de călugări

Premierul Marcel Ciolacu și-a sărbătorit onomastica pe Muntele Athos. Şeful Executivului a preferat să petreacă zilele de Bobotează şi Sfântul Ion în Grecia, alături de călugări.

Imagini cu Marcel Ciolacu pe Muntele Athos. Premierul și-a petrecut ziua de nume în Grecia, alături de călugări
Sursa foto: orthodoxianewsagency.gr
de Redacția Antena 3 CNN    |    07 Ian 2024   •   16:33

Astăzi este ziua de nume a premierului (Ion) Marcel Ciolacu. Şeful Executivului și-a dorit să petreacă zilele de Bobotează și Sfântul Ion pe Muntele Athos, unde a fost întâmpinat de călugări.

Premierul a mai fost și în trecut pe Muntele Athos, în perioada în care ocupa funcția de președinte al Camerei Deputaților.

De această dată, Ciolacu este însoţit de Marian Neacşu şi de alţi lideri PSD.

Marcel Ciolacu a transmis și un mesaj de pe Muntele Athos, unde se află de două zile. 

Citește și: Marcel Ciolacu, românilor care își sărbătoresc onomastica: "Multă sănătate și fericire!"

Astfel, premierul a spus că își dorește ca Rusia să înceteze atacurile asupra Ucrainei.

Astăzi, cele două țări sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi, iar Ciolacu a transmis că își dorește să fie pace între cele două state și nu numai.

"Excelența Voastră, domnule prim-ministru, împreună cu onorabilul dumneavoastră anturaj, vă urăm bun venit la Mănăstirea Vatoped, la această Mănăstire care este Palatul Maicii Domnului.

Nu este prima dată când veniți aici. Ați venit mai întâi în calitate de președinte al Parlamentului României și acum în cea mai înaltă funcție de prim-ministru al țării", a spus starețul Sfintei Mănăstiri Vatoped, Arhimandritul Efrem, care l-a întâmpinat pe Ciolacu, potrivit Ortodoxagency.

×
Subiecte în articol: Marcel Ciolacu Muntele Athos
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close