Antena 3 CNN Actualitate Inedit A plătit de 20 de ori mai mult pentru o cursă cu Uber, după ce a făcut o greșeală de începător. Reacția Uber

A plătit de 20 de ori mai mult pentru o cursă cu Uber, după ce a făcut o greșeală de începător. Reacția Uber

A plătit de 20 de ori mai mult pentru o cursă cu Uber, după ce a făcut o greșeală de începător. Reacția Uber
Sursa foto: Foto: pixabay.com
28 Feb 2017   •   12:36

Un pasager Uber s-a trezit că trebuie să plătească de douăzeci de ori mai mult pentru o cursă cu Uber, deși călătoria ar fi trebuit să dureze mai puțin de 20 de minute.

Aaron Wray a chemat o mașină Uber pentru o călătorie pe distanța Brixton-Croydon, care ar fi costat în mod normal 20 de lire sterline, însă, spune compania Uber, bărbatul a scris greșit orașul, după ce l-a confundat cu Bristol, scrie Mirror.

Prin urmare, taxiul s-a îndreptat spre destinația care apărea în Bristol, în loc de Brixton, lucru care l-a costat pe britanic peste 460 de lire sterline.

Însă Aaron Wray susține că nu el a greșit, ci șoferul a introdus adresa de destinație greșită.

Cu toate acestea, bărbatul susține că s-a aflat în mașina Uber pe toată durata călătoriei, de peste cinci ore. Tot el susține că nu a putut discuta cu șoferul Uber căci acesta nu înțelegea limba engleză. Mai mult, el și-ar fi dat seama de ocolul făcut abia când a văzut cât a plătit pentru călătorie.

 

×
Subiecte în articol: Uber
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close