Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ingredientul din toate bucătăriile care, pus în cafea, elimină pofta de dulce și întărește organismul

Ingredientul din toate bucătăriile care, pus în cafea, elimină pofta de dulce și întărește organismul

Un simplu ingredient din bucătărie, adăugat în cafea, te poate ajuta să scapi de pofta de dulce. În plus, întărește organismul.

Ingredientul din toate bucătăriile care, pus în cafea, elimină pofta de dulce și întărește organismul
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    26 Noi 2023   •   10:00

Cafeaua poate deveni mai gustoasă și mai eficientă pentru organism cu ajutorul unui singur ingredient pe care îl găsim în bucătărie.

Cu ajutorul acestuia, nu vei mai simți nevoia să îți adaugi arome în cafea, vei scăpa de pofta de dulce și vei avea un sistem imunitar puternic ce poate lupta cu vremea rece de afară.

Este vorba despre scorțișoară. Adăugarea scorțișoarei în cafea poate aduce mai mult decât doar o notă de aromă plăcută.

Citește și: Moscul, ingredientul din parfum cu poveste tragică. Puțini români știu ce este, de fapt

Scorțișoara are o dulceață naturală care poate înlocui parțial îndulcitorii adăugați în mod obișnuit în cafea și te ajută să scapi de pofta permanentă de dulce.

Consumul regulat de scorțișoară a fost asociat cu îmbunătățirea sensibilității la insulină și cu reducerea nivelurilor de zahăr din sânge, contribuind astfel la gestionarea diabetului de tip 2.

Totodată, scorțișoara este bogată în antioxidanți, care pot ajuta la combaterea radicalilor liberi și la menținerea sănătății celulare.

Acest condiment are anumite proprietăți antiinflamatorii și antimicrobiene, lucru ce ajută la întărirea sistemului imunitar, potrivit drinktrade.com.

×
Subiecte în articol: scortisoara cafea
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close