Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce s-a întâmplat cu adevărat pe aeroportul din Geneva. O femeie a anunțat că este o bombă. Motivul este incredibil

Ce s-a întâmplat cu adevărat pe aeroportul din Geneva. O femeie a anunțat că este o bombă. Motivul este incredibil

Ce s-a întâmplat cu adevărat pe aeroportul din Geneva. O femeie a anunțat că este o bombă. Motivul este incredibil
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
29 Iul 2016   •   14:41

Justiția franceză a condamnat o femeie la șase luni de închisoare, din care trei cu executare, după ce a anunțat că este o bombă pe aeroportul din Geneva.

Motivul este de-a dreptul uluitor. Geloasă, franțuzoaica a vrut să o împiedice pe amanta soțului său să plece în vacanță.

Femeia de 41 de ani, care are patru copii și locuiește în Annecy, a anunțat la începutul acestei săptămâni că este o bombă pe aeroportul elvețian.

Informat de poliția aeroportului, Ministerul Public a identificat numărul de apel, care venea din Annecy, oraș francez aflat la o oră de mers cu mașina de Geneva.

Magistratul care a condamnat-o a anunțat că un ”dispozitiv uriaș de efectiv a fost trimis la fața locului după această alertă, ceea ce a costat uriaș, un terminal a fost evacuat, 13.000 de pasageri au trecut prin noi filtre, 20 de paznici au fost chemați suplimentar și au avut loc întârzieri de avioane”.

Avocata femeii a susținut în apărarea clientei sale: ”Avem aici situația unei femei rănite, căsătorită de 22 de ani, care nu a anunțat o bombă decât din agasare”. Omul legii a dat asigurări că femeia își regretă faptele.

Aeroportul s-a constituit parte civilă în proces.

×
Subiecte în articol: geneva gelozie alarma
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close